Stalo sa vám, že ste za celú noc nezaspali ani len na pol hodinku? ja som tú dnešnú len preležala...ked som aj nespavala dobre tak aspon dve-tri hodiny som v noci zdriemla ale dnes vôbec nič :-(
bezsenná noc
nexus, čuduj sa svete, unavená by som aj bola, tak to čochvila možno tiež zaparkujem pod perinu, uvidíme čo z toho bude nakoniec (:
ano beehat som dnes bol...ale toto uz nieje otazka unavy...myslinky treba ovladat,,,su ludia , co kvasia cely zivot, ani sa nehnu, zeru hamburgery a spia jak babatka....
beham, aby aspon telo nechatralo...ak sa z tychto sraciek dostanem, budem ho este potrebovat..
a ty ako, kedy zalahnes? :)
a skusil si sa nejak unaviť? nejaký šport, alebo si spomínal behanie (:
oddychnuty veru nie, skusim dnes, co sa bude diat ...
takže si sa po nom necitil oddychnuty? ja som vstavala už 5.45 (; a zajtra ma čaká to isté,...takže dnes by som mohla teoreticky tiež uspešne zaspať (:
a do kedy si buvala?
ja som skusil o pol desiatej zaspat, potom o druhej som sa zobudil, dal nejaku tabletu a spal do siedmej, ale nebol to zdravy spanok
ja som dnes v noci vynimnočne spala (: teda kuštek po polnoci som zaspala (: a ty si jak dlho buntošil?
...no nemyslel som to tak, ze by ste spali doobeda,..zle ste to aj s kariolom pochopili
, len ked som sa pozeral, ci tu bola nejaka cinnost v noci...a niajaka tu nebola.....
v noci sem nechodite...
nexus, my nespavci sme boli o jedenastej doobeda davno vonku z postele a sem tam plnili aj svoje povinnosti (; teda aspon si myslím ((-: