Stalo sa vám, že ste za celú noc nezaspali ani len na pol hodinku? ja som tú dnešnú len preležala...ked som aj nespavala dobre tak aspon dve-tri hodiny som v noci zdriemla ale dnes vôbec nič :-(
bezsenná noc
karioll aj ja chodim do robotky :)a dost zavcasu... preco si si myslel, ze nechodim? niesi z BA? nesiel by si s nami na to stretko?
nexus
mozno sa ti to bude zdat divne,ale niektori aj do roboty chodime
podla vseetkeho to vyzera, ze vsetci uz spite,, ako babetka, u mna to celkom tak nieje :(
halllo nespavci :) hadam nespite teraz? :)
dobre ranko nespavci,ako ste spali? :)
ahoj Shaula Thalit...rozisla sa somnou priatelka a odvtedy mam problemy...
preto nemozem spavat... dnes som zaspal o pol jedenastej a otretej som uz bol hore a viac som nemohol oka zazmurit...
ako to znasas? ako sa potom citis v praci?
Tiez mam problemy so spanim... ze zaspavam az nadranom povacsine. Ale sa liecim na depresie. Myslis, ze mas objektivny dovod nespat? Co ta suzuje?
vsetkym nespavcom prajem dobru nocku a prijemne snicky :)))dufam, ze v hospici nikto dnes nebude :))))
ojka ahoj , co je s tebou? neozyvas sa :) ja som uz auto opravil, tesim sa :)co si robila? taka to manualna praca, a este ked sa ti nedari, je fakt na depku najlepsia...zabudnut.. a nakoniec sa mi to podarilo :))) aom stastny :)) mozem sa zasa vozit :))
ja som zobral ukludnovak, tentoraz bez tabletky na spanie, zistil som, ze ta mi je asi zbytocna, ked som kludny , tak zaspim...Ojka teda moc nenaspala...
co si robila do tej pol tretej? lustila krizovky ci co? :)