Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
svadba nebude a ani deti dufam zatial nebudu.meska mi to nadhernych v nedelu 7 tyzdnou :D ale tak vysadilo som HAK tak predpokladam ze to bude tym.a ak nie tak niecim inym.
neocakavam nic co by ma mohlo sklamat keby som to az prilis ocakavala a neprislo by to :D
hmmm, ja mávam na kaderníčky tiež ťažké srdce, lebo mi odstrihnú vždy viac ako chcem.... naposledy cca pred 4 rokmi (-:O
bibisa, no aj svadba bude, aj deti budú, ... niekedy ((: no a ty čo? deti, svadba? hmmmmm?
no šefka bude mať svadbu na slovensku, lebo aj hostí bude viac zo slovenska a potom do konca augusta sa sťahuje do toho anglicka (:
inko co ti ostrihala viac ako si chcela?? :D to je bezne u kaderniciek.
hej hej mam chut varit..ake nezvycajne u man vsak ze :D
inkooooo, bola si u kaderníčky? urobiť ofinku? skraátiť vlasky? prefarbiť? hovor, hovor, hovor :D
aj ja chcem ist na svadbu.som poznava do anglicka svagrinke v auguste ale to je este kde dalekooo.
ta atmoska:nevesta,dlheee biele saty,vela ludi,same kvety,zakusky,kopec jedla,hudba,tanec no zabava ako stvorena pre mna :D
a vy a svadba?vasa?bude?nebude? :)
deti?budu?nebud?
ja som pomadu tiež dlho nevidela, ale upratujem si v PC, tak som na to narazila ((:
kuchara bez čapice som niiiiiikdy nevidela (-:O máš chuť niečo variť? :D
ach poprosim nehovorte o kadernickach :D lebo dneska mam na jednu tazke srdce :DD
ojka
no co ja viem s tou robotou.je v tom viac pozitiv ale tak tu som asi viac stastnejsia.striham a robim vsetky tie ostatne veci pomimo ale asi njaviac u rodiny.klientela nulova lebo v dedine je asi 20 vyucenych bab ako ja co robia nieco ine a len pomimo strihaju a potom su tam dve co to robia doma na zivnost a jedno kadernictvo.takze len znami a rodina.
pomada?to som strasne dlho nevidela.
ja mam chut si pozriet nieco styl toho kuchara bez ciapky :D
inko :D hej, hej, to bola tá olivia (((-: pozri si, vážne to je dobré...
nooo, či ma na svadbu pozve, netuším,... ale tak do kostola ju prídem pozrieť, a zaželať im všetko najlepšie....
no oni sa tam plánuju pár rokov zdržať, tak snáď sa im tam bude dariť, moc jej to prajem (: