Prečo ešte nespíte?

ojka

ehm, inko, tiež nič proti, ale tiež ďalšiu sestru už fakt nie :D , ja bych radšej straršieho brata, ale ehm, to nejde :D
bibi, ale no, však to si len o rok mladšia ((: ty si taká lostíková veková skupina potom (:
hm, škriepky medzi babami? ja si ani nepamatam, kedy som sa s nejakou "ženskou" povadila, ja som taký nekonfliktný typ asi (-:O
prave kamaratky v dnešnej dobe mať, to je fuška, tak som rada, že ty takú super máš... jeeej, a teším sa s vami, že prišlo malé mimčo prišlo na svet. A to sa teším nepovinne ale povinne :D mňa takéto milé novinky vždy potešia (:

User_37597

no vy ste si asi fakt sudene :D
to je fajn ze este su aj take kamaratstva ked dve zeny rozmyslaju rovnako..medzi zenami su vacsinou len skriepky,ohovaranie a zavist.a presne pre toto mam len jednu kamaratku an ktoru sa naozaj mozem obratit kedykolvek.
vcera porodila svoje prve dietatko.mali misko 1900g..zajtra idem do ba ju pozriet a uz sa nenormalne na nu tesim.povinne sa somnou musite teraz tesit tiez aj preto ze porodila a aj preto ze idem zajtra za nou :D

no mam 22 :/

[zruseny1]

boze, ojka mam ta velmi prevelmi rada, ale dalsiu sestru by som uz nezvladla :D a myslim ze ty ich mas tiez dost :DDD

ojka

:DDDDD inko :D tak to je už moc :D
my dve sme vážne asi nejak prepojené :D
človek, keby nás nepoznal a nepozoroval dlhšie, tak by asi neuveril, že nie sme sestry napr. :D

ojka

bibi, ty si mladšie ucho? koľko máš rokov? (:
nieeeee, cez mail to nie je ono, nám je tu všetkým takto dobre,.... my sme tu taká jedna veľká "nespiaca" rodina... tu je vítaný každý (: i bibisa :D

[zruseny1]

ale no, tu je kazdy vitany bibi :D
co ja viem, aj jajka minule pisala, ze by sme sa mali s ojkou stretnut, ale uz sme si akosi takto zvykli :D

ojka

inko :DDDDD
ja z teba nemôžem... heh,... až tak moc si "potrpí na účese"? (((:
bibi, no hej, my sme s inko dvojičky ((: máme po 23 a jedna bez druhej sa nikam nepohneme :D
:DDDDDD

User_37597

boze to znamena ze ste starsie...hm :/

a preco ste si nevymenili mail a nepisete si mail?predsa len to je lepsie ked pisete takto dve ako ked sa k vam priplichti nejaka bibisa a potom vas tu otravuje :D