Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a ja som nepovedala ze to sem budem pisat co si o vas precitam v datume :D :D :D
idem ja het z prace.ked s ami konecne po 9 hodinach zohriali nohy tak sa musim zbalit a zas ist do tej zasranej kosi waaaaaaaa.
tak sa cavte sa a vsak sa tu istotne este stretneme ;)
..."ahoj, tu som ti priniesol....fľľľľaštičku" :)))) aka milá reklama :D
bibisa, narodila som sa v posledny den raka :D takze ak chces konkretny datum musis trosku pohladat :D a potom cakam aku desivu charakteristiku si tu precitam :DDD
ojka sak povedz aj ty :)
no a teraz vyzeram ako masturbantka na datumoch :D
tak radsej nie/.staci znamenie :D
zo mňa dátum nik nedostane, aj keby ste sa na hlavu postavili ((:
ale prezradím len toľko, že inko je staršia :D ha
nieeee :D prosim si datum :)
pekne prosim :D
bibi, u mna je to rovnako:) az na to, ze mna neberu tie ic hfrajerky ako konkurenckiu, to uz sa pozname par rokov :)
noo tie tvoje su potom nejake husky, nevsimaj si ich :)
a co ti prezradi nas datum narodenia? :D znamenie nestaci? :D
no tak ale ved aj ja mam skor k chalanom blizsie ale nieje to moc fer voci mojmu priatelovi.potom on ziarli a to ja nescem.
a zas s jednym kamosom sa dost casto stretavam ale snim sa vzdy bavim o mojom vztahu a o jeho vztahu.a zvysok bohuzial to sa nedalo nazvak kamaratkami.celkovo niesom ja ta ktora je konfliktna ale proste vzdy si ma nejaka osoba zafixuje ako nejaku konkurenciu alebo p...u a potom sa jej to bud snazim vyvratit alebo ju tyranizujem tiez naspat :D
ale ja vzdy vravim ze kazdemu sa vsetko raz vrati.
ale tak som dufala ze budem strasia aj ja raz od niekoho tu..a kedy ste narodene?nech sa vam ja kuknem do toho datumu troska co ste zac :P
a to preco sa tvaris tak kyslo? :D ved nemas 14 :D 22 je super vek, to si iba o kustik mladsia ako my :)
a paradoxne ja nemam vela kamaratok, skor kamosov, toť ojka je nejaka vynimka :D keby bolo takych bab viac urcite by to bolo lepsie a ja by som si nepripadala v bande mojich chalanov ako dalsi typek :D
*ehm, teším sa nepovinne, a nie povinne, tak :D