Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

endorfiny? no mne staci jedna dobra pesnicka a endorfinov mam aj na tyzden :)

ojka a tu pracu si chcela mat aj po skole? ved aj tak asi nebudes mat cas cez statnice, potom si ved najdes nieco, myslim ze s tvojim odborom to nebude problem, vas potrebuju skoro vsade :) lenze co jaaaaa? :D

ojka

inko, ďakujem, zlatá si (:
no však možno utrasie, sama neviem, čo bude... i keď 4 roky, sú veru 4 roky....
vy dvaja ste spolu už ako dlho? (:

ojka

inko, noo a ešte som sa dozvedela, že prácu mám istú len do konca juna.... tak to tiež moc nepotešilo....
heh, no nič, treba sa pozbierať odznova na nohy, lebo depkovských a uplakaných nálad som mala posledný mesiac už dosť ((:
inko, ja inak tvrdím, že lost porušuje tie predpisy kvoli adrenalínu.... možno mu to uvoľňuje v tele endorfíny šťastia :D

[zruseny1]

juj ojka, tak verim ze sa rychlo vsetko utrasie, aj zdravie, aj psychika aj vsetko odtatne...
no 4 roky je dost, mozno sa este date dokopy casom, hm? nehadz flintu do zita, predsa len, zahodit telativne dlhy cas straveny spolu.... hmm... smutne no

[zruseny1]

lost ale strata za prekracovanie rychlosti je opravnena :D
kdezto my sme s ojkou hovorili o strate ako moznom "nastroji" na zlepsenie motivacie :D
vlastne, aj v tvojom pripade by sa malo jednat o motivaciu dodrziavat predpisy...z doposial neznamych pricin ale stale nevieme preco mas slabost pre ich porusovanie :)))

ojka

inko, nevadí, nechaj tak,však si nevedela.... ja som sa s tým nikomu nejak "nechválila" pokiaľ sa nik neopýtal... ani spolubývajúcim....
to vieš, ako som pred pár dňami spomínala, keď sa niečo kazí, tak všetko a poriadne...
za tento posledný mesiac sa toho veľa zomlelo, preto som bola zo všetkého tak psychicky i fyzicky paf (možno preto dnes po dlhej dobe konečne normálny spánok)...
4 roky v čudu, tým pádom žiadne konkrétne plány do budúcna, posledný mesiac sa mi tiež riadne doondilo zdravie, dosť bolo toho i v škole.... tak to šlo už jedno s druhým, ruka v ruke....
ale verím, že časom bude všetko lepšie,... ja som nenapraviteľný optimista (:

[zruseny1]

bývalý? ojka čože? ježiš, ja som ani len netušila, veď to nebolo na tebe badať, ach ja hlúpa, načo som sa pýtala, sorry, aach