Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, nooo, zajtra by som mala dobrať posledné (:
chrbát, no, hm, ako ono to je už oveľa lepšie, ale to vieš, už ho budem mať stále nachylnejší,... sem tam si vie ešte riadne potrucovať... ale za tento mesiac a pol som sa naučila uplne spať zasa bez vankúša a malých vankúšikov, tie sú všade okolo mňa a ja medzi nimi spím, jak kráľovná :D
a kolenoooo, no, futbal ešte hrať nemôžem :D cupitať cupitám, ale napríklad naposledy som šla v škole (1. krát od vtedy) peši zo siedmeho na prízemie aaaaa ešte to veru nie je ono, som si jak krava nadávala, či mi to už bolo treba trebať sa po toľkých schodoch, ale vtedy mi to bolo absolútne jedno, lebo som mala skúšku v indexe :D (: ešte to chce čas (:
hmmm, a ty ako? cítiš sa horšie ako ráno? dúfam, že ti to rychlo prejde, byť chorým je fakt blbé a otravné (;
aj mne, asi z tej zacinajucej chripky
tebe z coho? beries este tie lieky? ozaj a co robi kolienko a chrbat?
ach, ľudia, so mnou sa niečo fakt asi deje, mne sa normálne drieme :D
jaj, no fiha, nejak do hlbky do toho nevidim, len sem tam nejaky pojem mi cosi hovori :D
:DD toto mi nikdy nenapadlo :DDD
haha :D margin call, to bolo pri forexe vsak? :) zaloha
no ved to, u nas mame pre to pojmy, refinancne operacie, sterilizacne operacie, repoobchody, jemine domine, hiiiii vidis, mozno su to repoobchody :D
najlepsia je uncollateralized overnight call rate :D
urokova sadzba pre nezabezpečené ceznočné úvery :D