Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Track 01: Michael Meets Mozart
Track 02: Moonlight
Track 03: Without You
Track 04: The Cello Song
Track 05: Rolling In the Deep
Track 06: Cello Wars (Radio Edit)
Track 07: O Fortuna (Carmina Burana)
Track 08: Bing Him Home ( Les Miserable)
Track 09: Charlie Brown Medley
Track 10: Rock Meets Rachmanioff
Track 11: All of Me
Track 12: More Than Words
Track 13: Twinkle Lullaby
a potom este dve a to Secret (bez spevu), ten nevem zohnat.. a este ten over the rainbow..
zatial len toto, ale este zopar si chcem hodit do playlistu :)
Ano, mal dostat 500 hodin verejnoprospesnych prac a 5 dni natvrdo ;)
alkohol... to nikdy nie :)
to uz radsej chcem mat na cestach tych co jazdia 150-200 ako niekto kto ma vela promile a jazdi 50 :D
lebo reakcny cas ma lepsi ais ten pirat :)
jasne, ale zalezi ci mal 1-2-3 ci 0,3 promile.. kazdopadne, seriozne, ak mam jazdit, tak nepijem, nech sa deje cokolvek..
pirat moze zabrzdit, kedykolvek) ale alkohol nemozem vyplut, kedykolvek :/
lost, kecáš,... ich som v rádiu ešte nikdy nepočula (((-: akú skladbu?
lost, no však to ja jasné, že tie pokuty nie sú najnižšieho kalibru, ale že sú to riadne pálky.... a určite to nikoho nepoteší, hlavne živiteľa rodiny...
ale to vieš, štát sa obhajuje, že pokuty sú primerané.... a slúžia ako ponaučenie pre "nezodpovedných" vodičov a k tomu sa ešte aj plní štátny rozpočet...
ono všade pri každej okolnosti, situácii, všade by sa našlo to ALE... čo má pre aj proti... čo sa zdá byť rozumné a na druhej strane pritiahnuté za vlasy....
veľa ľudí, veľa názorov,veľa diskusii...
ach, ale takúto tvrdú temu sme si na dnes vybrali, lost, my sme psychoši... poď už i ty spať.... uvar kakauko a šup pod perinu, :DD
baj baj
Lost, mas pravdu, tie pokuty su nenormalne. Moj nevlastny otec dostal pokutu patsto eur, lebo bol opity:D Neide teraz o tu opitost, ale o tu pokutu. Vsak my sme nevedeli, ako to mame zaplatit. Nastastie mu pomohol jeden znamy, ktory je prachaty. Toto maju byt pokuty pre Slovakov??? Nie, policajti na seba len musia zarobit a to je ich sposob. Nic v zlom.
ojka
nooo, ano v obci je 5kmh limit tolerovany a mimo 9kmh..
ale o to nejde !!
vidis !!!
ako sa z toho vyhovaras !!!
aaaaaaaaaa co to jjeeee ??
limit je x a nie x+1 :P
tak sa nevyhovaraj :)
ale uprimne, takto to zacina :))
udajne v belgicku maju 60,00 a netoleruju ani 60,08kmh niekto za to dostal pokutu..
sranda, ale to ma sakra zle vedlajsie efekty (niekto pojde 45, lebo sa boji pokutu za 51 a zdrzuje, nervozita POCHOPITELNE narasta, kedze ludia sa ponahlaju a nehoda, napr smrtelna, je na svete..)
idealne je, cestovat 85-tym percentilom , tj. ak (bez extremov) ludia idu max 100, idealne je 85, a 60-65 je najnebezpecnejsia rychlost (niekde som cital taku studiu), co je aj relevantne, pretoze 85ty percentil je prave u nas 90kmh !!
lenze ak ide niekto 65, lebo sa na to neciti, alebo hocico, prave to robi skodu.. (co je krute, ale neviem, nechcem sa vyjadrovat k tomu, lebo na to moze mat dovod)
och, a tearz by som si mala dať facku ja za to, že tu ešte straším a akože nespím :D
mala by som s tým niečo robiť, ráno zasa budíííček , a na to, že som spala cca 2 hod, tak som aj tak dosť čulá :D
žeby som už GN všetkým zúčastneným zapriala? (: