Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, myslim tak, ze nie v radiu, to som zle napisal :))
cisto z CD som to pocuval, totiz toto je jedna z extremne malo audio diel, ktore som si legalne kupil !!! :P
teda ten $20 founders membership :) plus 2x98centov za tie dve extra :)
su aj na applestore, ale tam nechcem nakupovat, lebo to je komplikovane, a na youtube maju kecy na konci :D (da sa orezat jasne), ale najradsej by som si to kupil priamo od ich e-shopu :P
talenty treba podporovat, ak sa da :)
J111, ked sledujem niekedy naše veznice, tak mám tušáka, že tam sa majú niekedy ľudia lepšie ako v reále na slobode....
inak, a však nie je taká možnosť, že ked nemôžeš splatiť pokutu naraz, že sa to dá splátkovo? či to ešte len plánovali? alebo že si odrobí človek VPP?
Ale ojka, vzhladom na priemerny plat mame najlikvidacnejsie pokuty na svete ;)
Malo by sa EXTREMNE tvrdo a nekompromisne trestat skutocne ohrozenie. napr jazda na cervenu, ako si dnes videla.. telefonovanie, nebezpecne preddbiehanie
vtip je v tom, ze rovno a rychlo vie jazdit kazdy idiot :D a prave to - najbezpecnejsi mozny manever (ak nie je rychlost extremna, tj nad 180-200), najtvrdsie pokutuju :)
plus, ka mam audiovyzualny zaznam, ze ma nikto ohrozil, nie je na sude relevantny, lebo nebol vyhotoveny policiou. vidis - korupcia, blbe co ?
Ja chodim pijavat obcas mimo mesta za kamosmi na bicykli. Ked sa vraciam, tak idem z jednej strany na druhu:DD Dufam, ze mi nedaju pokutu a takisto, ze nikoho nezrazim.
lost, ty si zlatýýýýýýýýýý, ja som taká rada, že som ťa týmto infikovala, tou hudbou, lebo nepoznám veľa šialencov ako som ja, že sa im to páči.... heh
a ktoré z toho bolo v tom rádiu? či to si počúval len ten playlist? (:
oneee, ale však to secret na youtube je bez slov, nie? tak si to stiahni odtial (;
ojka
ano, ale to ze je to prisnejsie trestane, neznamena ze je to lepsie pre spolocnost :)
nechcem tu dalsie koncentracne tabory :D
malo by to byt normalne limitovane, to ze toleruju 10-15 ako tak nad limit mimo obce je OK a tak to ma byt, takze vacsina ludi aj tak nic neplati, lenze ide aj o materialny aspekt (ale to je na dlho velmi)
vyborne su tie pesnicky btw :P
Pit uz prestal, nastastie:D Ale dlho ho to drzalo. Jednoducho nevysvetlis, alkoholik ma svoju pravdu a basta. On si myslel, ze pozna vsetkych policajtov, akurat, ze tam stali z ineho okresu:D
Ale poviem vam, aky on chodieval opity. Este stastie, ze sa nic nestalo. Fakt.
Ale tie pokuty nie su celkom ok, su prd adekvatne. Ano, za trest mal ist napr. do vazenia na mesiac. Ale toto ich nenapadne.
Ale to bolo dobre, lost:D Horsie, ked je opity a ide patdesiatkou:DDD
lost, ja sa nevyhováramm, ja len argumentujem :D vidíš, tebe sa zdá prísne to, čo máme u nás, ale realita je taká, že v iných krajinách to je často ešte prísnejšie a i ťažšie trestané ((:
J111, hej, 500 € je už fakt riadne mastná pokuta, alee nechcem byť svinka, ale tvoj ocino si tú pokutu zaslúžil (i ked je to fakt obrovká nehorázna suma....)ale teraz mi nejde o sumu ale o ten pricíp (i keby bola tá pokuta 10 €, tak by som tvrdila, že by si ju zaslúžil...).... opitý za volantom? ľudia, kde ste potratili rozum? !!!! tiež nič v zlom (: