Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

majú fantáziu tí chlapi, to sa musí uznať ((: ale to video ma vždy rozosmeje, a to SW nemám ani v láske... (-:O

ojka

lost, mne sa veľmi ešte páči, jak to dokážu tí chlapi preživať tú hudbu, neskutočne krásne...
a veľmi ma pobavil od nich i ten videoklip, čo paroduju star wars, to je tá pesnička Cello Wars ((:
videl si? www.youtube.com
((((-:

lost

najviac sa mi na nich paci, ze sa striktne nezameriavaju len na 1 zaner, (naladu hudby), ale clovek ich moze pocuvat aj v dobrom tak i v zlom :D proste zaujimave :)

ojka

oooo klobuk dolu, tak to už hej lost, krásne logické zmýšlanie... a mne tie keci tiež na konci niekedy lezú na nervičky, ale nech, už to prežijem (: sú to frajeri, a veľké talenty podľa mňa, zaslúžia si to (:
och, a teraz si dávam facku i na druhú stranu, CHLAPI - NEZABAVAJTE MA TU UŽ, ja zasa figu naspím :D
čaute
majte sa
ahoj
baj baj
a GN :DDD

lost

a tam maju na stiahnutie VAW format (tj, ako realne audio CD, snad najvyssia mozna kvalita hudby v digitalnej podobe..) a to pri takejto hudbe je vskutku dolezite :)

ale tu je limit uz skor repraky/sluchdal co mam :D na beznu hudbu stacia, ale toto ich trhaaaa :D

lost

ak by namiesto 100eur dali 100VPP

TO BY SA JAZDILO u nas PREDPISOVO!!! :D:D:D

plus osetrit to tak, ze LEN cez vikendy odpracovat a len 4 hod denne :)))

tj 100/8 = ~12 tyzdnov (vikendov)

hoho :D to by aj mna spomalilo :D

ojka

J111, no tak ak by ťa stopli na tom bicykli policajti a by si nafúkal, tak ver tomu, že by si pokutu dostať mohol (-:O
lost, no však ja nehovorím, že sú tie pokuty "košér".... ale ja by som to dala tým ľudom napr. na splátky, alebo si to odmakať.... a riadne ((: