Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ani nevies ako by som bol rad keby uz bolo teplo...budeme verit spolu ze v utorok uz bude dobre :))
binghi, no čo ja viem, ja by som povedala, že taký utorok by už mohlo aj riadne slniečko vykuknúť (lebo teraz sa to dosť vyprší cez víkend :D), ale tak jasné, že nebudú teploty hneď 25 bez kvapky dažďa a mráčika (; to chce čas... však je jar a nie leto (;
ale v utorok chcem jednoducho už aj krajšie počasie, nech sa môžem vyfintiť do školy na skúšku (((((-:
ojka uz ma byt krasne pocasie...uz konecne zostane teplo ??? ...bodaj by si mala pravdu...lebo zimy uz bolo dost :))
chlapi, bojujte! ešte pár upršaných dní tu bude a potom znova krásne jarné počasie, tak aby ste boli fit (:
dobrá víla, tu som - tuuuuuu, len teba tu asi teraz niet.... čo sa deje, zlatenko? (: lebo ja väčšinou po nociach tu straším ...
ojka, nie si tu nahodou???
To ja vobec neviem, ja nemavam vobec anginu, ani chripku. Neviem, co ma tak teraz trapi to prechladnutie a hlavne z coho to mam, tak to nechapem. Ze by bola az taka zima?
Ja som uz prekonal jedno silne prechladnutie a zase to iste. Ja neskusam nic, ani lieky, ani cesnak, prejde aj samo.