Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka.

no a vy ostatní idete ako víkendovať?
kupil ste si inak včera žltý kvietoček?
inak, ja som si aaž dnes uvedomila, že bolo včera piatok 13.-teho.... frčíte na tých poverách?

ojka.

dlhá cesta? no do hrášku, lost, to musíš byť riadne kaput, ale ak ti je čo len kulilinček lepšie, tak som rada (: takže tipujem, že víkend s najväčšou pravdepodobnosťou stráviš v posteli... kto sa inak teraz stará o havkáča? rodičia? či brat? (:

ojka.

lost, ale jaká originalita v tom videu :D vedia, jak zaujať :D to čo tam oni predviedli, to by hocikoho nenapadlo (((-:
jakoš inak pokračuješ v liečení? úspešne napreduješ? dúfam....
(;

lost

ojka, haha to bolo vyborne :D cca v 50tej sekunde som si pomyslel "joj aky pokoj tam vladol a nestacilo im to a maju dramu" :D
perfektne video :)

ojka.

dobrá víla, však to i ja, ked v texte citujem, tak za tým dam len číselko (referenciu)- a teda tie údaje ako autor, názov, stranu, a tie podobné keci ako si videla v smernici, tak to všetko ide pod čiaru (:
ehm :DDDDDD dobrá víla, ty vtipkárka jedna :D nie, DP ešte nemám hotovú, cez sviatky som sa škole nevenovala, a aj tak mám "menšie" problémy so školiteľkou, tak tlačiť a viazať ešte určite nemôžem... ale teraz si musím cez víkend švihnúť, lebo bud. týždeň mi už začínajú skúšky....
ty už tiež skúškuješ? (: