Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

ojka, problem je inac to, ze ja vsetko davam pod ciaru, vies, ze nie priamo za text, ale oznacim ho cisielkom, a dole pod ciaru vypisujem...a v tomto pripade uz vobec neviem, co s tym... asi to necham, ako to je...teda autor, rok alebo autor, rok a strana...pfff...a zatvorky budu hore dole "haha". Inac hej, mam to uz cele hotove...a co ty? ty uz aj zviazanie, nie?:D

ojka.

dobrá vila, no u nás je smernica snáď na všetko:DD , a na obhajobách, ked niekomu prepne, tak ho vedia i za obyčajnú čiarku zvoziť, až by ti bolo do plaču,....
takže treba to naštudovať :DDD

dobra vila

Fiha, dakujem, to mat inak vymakane....pekneee. ale tie citacie aj tak nechapem :D. to tam uvadzate aj issn, a podobne? my to davame tusim iba do pouzitej literatury a v ramci textu iba autora, rok a stranu knizneho vydania (ktore figuruje teda v pouzitej literature), ale vobec neviem, ako zapisat ten rok, autora a tak...jedno...tak to budem mat zle, no co...ani v bakalarke som to nemala spravne, cuduj sa, ked na to nemaju jendu normalnu sablonu... :-/.

ojka.

dobrá víla, na tvrdej väzbe by mala byť vytlačená ako keby celá prvá strana tvojej DP
v tom linku kukni prílohu "vzor obalu ...."
u nás je fajn, že existuje niečo takéto (:
www.euba.sk
tam si kukni aj vzor bibliografických odkazov a tam máš ako sa má u nás citovať
ale tak každá škola môže mať svoju vlastnú smernicu, tak ja ti neviem, či to u vás nevyžadujú inak (;
dúfam, že ti to aspoň trošku pomohlo...

dobra vila

chcela som sa spytat nieco s DP :-/.
U nas je to v mix, tak mozno vy, ekonomky, v tom mate jasno :D.
Na tvrdu vazbu ide iba ze "diplomova praca", alebo aj nazov prace?
a ako si presne uvadzala citacie a parafrazy? napriklad - Brecka (1998, s. 73), toto je takto ok, ci cele do zatvorky? A ked napriklad Brecka, 1998...to ide to zatvroky ci nieeee?? pomoc