Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham, to vieš, toto prostredie je silno návykové ((-:
ojka, keby som so vsetkym mala chodit k lekarovi, tak to nepochodim za pol roka, vazne!! Ale ak ma neprestane boliet, tak sa tam jasnacka objednam, ale uz mi to ide krkom, lebo stale nieco je. Naposledy som isla az do BA k lekarovi a to byvam 100km od BA, ale tunajsi lekari, suckers :-/.
Ale prejdime na nieco prijemnejsie :D. Boooze, ja som tak rada ze ste tu, dufam, ze sa tu ste sem-tam v noci postretavame, aj tak sa nemam s kym bavit takto neskoro, zalozime si klubik :D
noooo neviem sme si pisali...a hovirila sice ze to obmedziii...to som inak hovoril aj ja....ale tak prekvapila ma.....potvuuurka jedna :))))
no jo, si odvykam písať, že čo komu píšem, potom menší chaos tu je (:
bingham a prečo sem ta potvuuurka už nechodí? školské povinnosti?
dobra vila, nie,nie, ekologia je sice pekna vec, ale ja som zakotviala na Ekonomickej... a ty si si kde bakalarkovala?
lleilla to teda ano, my sme také nočné nezmari všetci (:
lleilla dalsi silenec...:)))
ojka to ti neviem povedat kde presne :))
práve som počula kohutá kikiríkať, to je choré,jak pokazený gramofon stále dokola ((-: ani jemu sa nechce asi spať (:
nie, nie, chystam sa k lekarke,... najkrajšie na tom je, že som objednana na 8.00 a vstavať musím tak skoro, aby som sa tam vedela na čas dostaviť.
A u doktora si s tym bola? Ale nie, do šrotu sa nič davať nebude, to fakt už radšej skusime to čarovanie (;
nooo pekne to tu motkame tie otazky :DD
nieee ojky :))) a ten film by sa vam aj tak nelubil...krvacina uplna heh :))
Jaj, to malo byt pre ojku? sme tu traja, ale ja nvm, komu co ide, sorry :D.
Ojka, ty kde a co studujes? zo zvedavosti :-P ekologia?