Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lleilla dalsi silenec...:)))
ojka to ti neviem povedat kde presne :))
práve som počula kohutá kikiríkať, to je choré,jak pokazený gramofon stále dokola ((-: ani jemu sa nechce asi spať (:
nie, nie, chystam sa k lekarke,... najkrajšie na tom je, že som objednana na 8.00 a vstavať musím tak skoro, aby som sa tam vedela na čas dostaviť.
A u doktora si s tym bola? Ale nie, do šrotu sa nič davať nebude, to fakt už radšej skusime to čarovanie (;
nooo pekne to tu motkame tie otazky :DD
nieee ojky :))) a ten film by sa vam aj tak nelubil...krvacina uplna heh :))
Jaj, to malo byt pre ojku? sme tu traja, ale ja nvm, komu co ide, sorry :D.
Ojka, ty kde a co studujes? zo zvedavosti :-P ekologia?
jj, bývam, a nevieš na ktorom intraku? alebo ktorý odbor študuje? Tiež je tretiačka? Fiha, no kolko ekonomiek nás tu bude...človek ani nevie (:
krvavé filmy moc nemusím, radšej si ostanem pri tom svojom, či teba to nejak chytilo za srdce? (;
ojka, carovat neviem, bohuzial... :-P
Co s nim mam? Netusim, mozno som si ho natiahla, ale v jednom kuse mi puka, uz roky, tak ako aj boky (do srotu som ludia).
Ojka, ale ty budes mat ozaj drsne vstavanie dnes :-/, ides do roboty? :-/
Bingham - nemam markizu, teda som vo svojej izbe, tv je v obyvaku, co ide?
Tu bakalarku si sa pytal mna? Nie, ja to uz mam za sebou, od leta, vdaka Bohu! Ble-ble
len teraz sem uz nepise....potvurka jedna :))))
neviem nazov toho filmu som nepostrehol....ale taka chujovinka krvava :DD
ty byvas na internate ze ??? sa len pytam..., lebo pisala sem jedna holka inkoognito :) a tiez je eko...a tiez na intraku....ste sa mozno stretli :)))