Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ocne? zaujííímavé... chodíš na zdravotnu?
bingham, ale no, a teraz nezatlkaj, neprezradiš mi, že kde pracuješ? teda ako? (-:O to vieš, ja som taaaaaaaakto veeelmi zvedava potvuuuura (;

dobra vila

Nejdem este spat, len som si dala posledne kolo nezdraveho nocneho sportovania :-P. Musim pod sprchu, to bude bleskovka, bo nasi ma asi zabiju, ze kedy sa sprchujem :-/.
Decka, ani ja vas moc nepoznam :D.
bingham - tvoj nick vidim casto, cudujem sa, ze ty moj este nepoznas :D.
A dve kocky...no mozno, mozno, ale nie tak nahusto :).
Chodim sem uz asi rok, ale zvycajne som iba citavala, a sem-tam poradila, ak som ohladom toho nieco vedela, a vlastne tento zauzivany nick mam od leta, lebo predtym som nemala a mam rada radsej jedno mienko, ked uz sem od leta tak hustejsie chodim. Len aj ja chcem mat farebneho panacika :-/, asi sa potom regnem :D.

ojka

lleilla a čo "dobreho" sa teraz učíš?
bingham, to jo, tu to tiahneme spolu ((-: ale inak dobru vilu som tu už videla zoparkrat čarovať (;

lleilla

bingham,ja sem chodim velmi casto,ale skor ako citatel a len obcas sa snazim niecim mudrym prispiet,ked nahodou sa zadari-lebo tu aj ked chces pomoct,tak sa to casto zvrtne a velakrat skonci pri osocovani

lleilla

ojka,no tak ja som nespala cely tyzden poriadne,len tak par hodiniek a prespala som cely vikend,to je pravda,co uz,snad sa nam to ucenie aj niekedy vyplati a vrati v niecom pozitivnom