Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lleilla

bingham,to by si ma musel poznat,ja fnukam za vsetko pomaly :o),ale pracuje sa na tom,este aj tvrdaska zo mna bude :D

dobra vila

leila...mozno aj dobre robis. Niektori tu zaparaju iba aby prudili zlo.
Bingham, a ty si stale nepovedal, kde pracujes, ale asi ked toto postnem, to tam uz aj bude, co?!:D

ojka

no to je fajn, že máš zamesnávatela (; len som bola zvedavá,že aké povolanie , no však ja to z teba raz vytiahnem :P

ojka

dobra vila, farebný panacik je fajn (: si ho zamiluješ (: och, ja keby som sa šla teraz sprchovať, tak pobudím asi celý barak (-:O
tak mna tu nevídať zasa až tak často, ja mávam také obdobia, kedy sem nabehnem (: väčšinou ked bývam v škole teda v BA, tak nechodím tak často na net...
ja som pôvodne z takej malebnej , každým zabudnutej, malej dedinky pri BY. (: A ty z kade? či som to prehliadla?
bingham, chcem, chcem, chceeeem (: ty tajnostkar (;

bingham

heeej obcas sa to tu zvrtne..., ale je to celkom sranda:)))

dobra vila .....fakt na teba som este nenatrafil :))) kto by povedal, ze dnes o pol...tretej rano :DDDD

dobra vila

lleilla, s tym osocovanim mas pravdu. Niektori su fakt brutalni... ja sa do takych rozprudenych konverzacii potom uz radsej ani nezapajam. A mam rada, ked do mna niecim sprtnu, pchhh, akoze povies si svoj nazor a pich-pich, ale aj ja som osička, nedam sa :D (ked uz do mojho mienka zaparaju). Ale inak som velmi mierumilovna a snazim sa stale odbit v kliiidku, to nahneva, vies :-P.
Ocne? Ty studujes medinu?