Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobra vila, farebný panacik je fajn (: si ho zamiluješ (: och, ja keby som sa šla teraz sprchovať, tak pobudím asi celý barak (-:O
tak mna tu nevídať zasa až tak často, ja mávam také obdobia, kedy sem nabehnem (: väčšinou ked bývam v škole teda v BA, tak nechodím tak často na net...
ja som pôvodne z takej malebnej , každým zabudnutej, malej dedinky pri BY. (: A ty z kade? či som to prehliadla?
bingham, chcem, chcem, chceeeem (: ty tajnostkar (;
heeej obcas sa to tu zvrtne..., ale je to celkom sranda:)))
dobra vila .....fakt na teba som este nenatrafil :))) kto by povedal, ze dnes o pol...tretej rano :DDDD
ojka, a ty si povodne odkial?
lleilla, s tym osocovanim mas pravdu. Niektori su fakt brutalni... ja sa do takych rozprudenych konverzacii potom uz radsej ani nezapajam. A mam rada, ked do mna niecim sprtnu, pchhh, akoze povies si svoj nazor a pich-pich, ale aj ja som osička, nedam sa :D (ked uz do mojho mienka zaparaju). Ale inak som velmi mierumilovna a snazim sa stale odbit v kliiidku, to nahneva, vies :-P.
Ocne? Ty studujes medinu?
chces to vazne vediet ???....:)
ocne? zaujííímavé... chodíš na zdravotnu?
bingham, ale no, a teraz nezatlkaj, neprezradiš mi, že kde pracuješ? teda ako? (-:O to vieš, ja som taaaaaaaakto veeelmi zvedava potvuuuura (;
lleilla a ty si odkila hmmm....dufam ze z ba...aspon nieeekto :)))
Nejdem este spat, len som si dala posledne kolo nezdraveho nocneho sportovania :-P. Musim pod sprchu, to bude bleskovka, bo nasi ma asi zabiju, ze kedy sa sprchujem :-/.
Decka, ani ja vas moc nepoznam :D.
bingham - tvoj nick vidim casto, cudujem sa, ze ty moj este nepoznas :D.
A dve kocky...no mozno, mozno, ale nie tak nahusto :).
Chodim sem uz asi rok, ale zvycajne som iba citavala, a sem-tam poradila, ak som ohladom toho nieco vedela, a vlastne tento zauzivany nick mam od leta, lebo predtym som nemala a mam rada radsej jedno mienko, ked uz sem od leta tak hustejsie chodim. Len aj ja chcem mat farebneho panacika :-/, asi sa potom regnem :D.