Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
to vzdy takto dopadne ked je v teme jeden chalan...:DDD...holky som ako postaar...posol dobrych aj zlych sprav :))
bingham, však ti vravím,že ja som "mladé mäsko" ((-: ale ako vieš, že som najmladšia, spýtame sa netaktne lleilli, že kolko ma rokov? lleilla?? (: či aj to som kdesi prehliadla?
dobrá vila, takže KN? teeeda, všetci ste tak na juhu (: neboj, ja tu budem bojovať, teda aspon kym sa nevratiš, ale vyzerá to tak, že dnes si spanku už veru vela neužijem ((-: a možeš mi aj ojka aj jojka písať , ako len chceš, ja si domyslím ((-:
ojka to bol osud ta tvoja tema :))
inak, jak sme sa tu pekne rozpísali, už na pár pekkných strán , a to za chvíľku (;
Bingham, tiez mi to uz neda, uz som takisto velmi zvedava :D. Takze kde to pracujes?!!! :D Co to len moze byt, ze to tak zatlkas... :D
Ojka, ja som z KN, jj (kedysi som to bala uz len napisat :-/ ).
Idem dat tu sprchu, nikam nechodte, a ty uz ojka duplom :D, dnes uz spat nejdes.
Preco temer zakazdym miesto "ojka" napisem "jojka"?? (sigh)
ojka si tu najmladsia :P tento raz ty :P
dobrá víla, bingham zatlka jak sa len dá, musíme niečo vymyslieť :D
lleilla tvrdacka...tvrdacka...musi z teba byt....:)))
lleilla výmeny názorov tu bývaju takmer na dennom poriadku, aj pri dnešnom pití mljecka, či jak to kosa píše ((-: