Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
p.s. Stilnox = Rohypnol tá istá látka,ten istý účinok,ale mne to nič nerobí:(
Niektorí sa boja tohto lieku..nebudem hovoriť že prečo...p.s.2 keby mne niekto dal ho do nápoja tak mne to nič nezrobí,aspoň jedna výhoda:)
ešte nespím:)
ani mi nejde vôbec do spanie:)
jak keby som vypila 3 kávy tak sa cítim:)
a pritom som zobrala polku Stilnoxu a nič:(
iný čo im ide na sleep prajem Sladkú Dobrú Nocku:)
fiha, tak rychlo do postele? No tak ak to ma byť k užitku, tak len vela stastia a dobru noc prajem =)
doru noc .mozno sa tu objavim v noci :)
girl, ja sa snazim sportovat, beham cvicim, ale nerobi mi to teraz radost, ako za normalneho stavu...moja nespavost prameni z rozchodu a trva to uz 6 tyzdnov, a zda sa mi to uz vela, kurnik ved za mesiac clovek musi zabudnut na babu...jak je mozne , ze to e take zive? asisom na tom dost budoval a bol to moj najkrajsi vztah...
no podla mna spanok zavisi od toho, aku naladu ma clovek vecer pred spanim, nemoze byt rozruseny, a ked si lahne spokojom v dusi, a nemysli na blbosti, tak by mal zaspat a mal by kludne spat...
tak o to sa treba snazit
girl-duch-18 tu je fajn, môžeš ostat medzi nami (: my sme tu tiež niekedy taký nespachtoši (;
stenaatko ty potvuuurka, ja ponocujem len niekdy a niekedy ma unava zničí, a poddam sa spanku, slastný pocit (:
no vidim ze sa to tu rozrastlo :) ojka ty betarik ty stale ponocujes...:) pa pa
ojka
Ale dnes to bude ine.. :-O
Ja nebudem určite spať,šla by som aj na Pokec,ale POkec.sk sa zbláznil a zmenil už ani tam ma to neťahá...Tak tu asi budem:)
nexus
Skoro skoro, mnoo čo už.
Niekto fajčí,niekto pije mnoo niekto ako ja berie tablety na spanie:)
Dnes sa nudím...vééľmi,čítam niečo na nete,telka,oddych,telka,internet,pesničky..
Ja tiež dúfam že zaspím,ale viem na 99,9% že zas prebdiem celu noc:(
A ty ako? Vieš večer spať?
Alebo nijaká rada na spanie a dobrý spánok?
no jo, v noci tu bolo podozrivo ticho (;