Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

nexus, no citila som, že už by som aj spala, ale len tak som ležala v posteli a nič, spala som cca od druhej do 5:45 ked som vstavala (; no večer neviem či tu budem strašiť, odchadzam do BA a neviem či potom rovno nezalahnem... a s tym naším interatnym netom, to je komplikované (;

nexus

...jak to ojka, ze si odpadla unavena? aj tak si nespala? odkedy dokedy asi?
ja som si dal dva xanaxy a spal som rekordne... od desiatej do pol siedmej...
dnes vecer sa tesim, popiseme, ja budem do vecera v robote, potom ked sa vratim dufam ze nas tu bude viac :)

ojka

girl-18-duch a kedy si teda zaspala? A kedy vlastne vstavaš?
nexus, nie, nie, dnes to k spokonosti nebolo ): možno nabuduce... a odpadla som, lebo som bola taaaaaaakto unavená a nič z toho.... a ty ako? (:

dobra vila

Fiha, dve kavy na noc? Tak to snad ficis do rana, nie? :D Alebo uz mozno spis - unava silnejsia ako kava :P.
Ja som dost taka nocna sova, tak sem-tam ponocujem, teraz vsak uz pomaly, behom polhodky idem spat. Ak nie ojedinele si nadranom hore, tak sa este zaiste stretneme :)

[zruseny1]

my dve :D
noo.. ja som vypila s navstevou povinne dve kavy.... a nie som naucena na to...tak sa citim tak poloopito a nechce sa mi vobec ale vobec spat... a ty preco nespis? kontrolujes tu tychto nespavcov? :)