Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
girl-18-duch a kedy si teda zaspala? A kedy vlastne vstavaš?
nexus, nie, nie, dnes to k spokonosti nebolo ): možno nabuduce... a odpadla som, lebo som bola taaaaaaakto unavená a nič z toho.... a ty ako? (:
ojka, ako si spala? ku svojej spokojnosti? :)
pardon vydrzali
pozeram, ze ste dost dlho vydrali :)
ale ojka odpadla dost skoro :)
Fiha, dve kavy na noc? Tak to snad ficis do rana, nie? :D Alebo uz mozno spis - unava silnejsia ako kava :P.
Ja som dost taka nocna sova, tak sem-tam ponocujem, teraz vsak uz pomaly, behom polhodky idem spat. Ak nie ojedinele si nadranom hore, tak sa este zaiste stretneme :)
my dve :D
noo.. ja som vypila s navstevou povinne dve kavy.... a nie som naucena na to...tak sa citim tak poloopito a nechce sa mi vobec ale vobec spat... a ty preco nespis? kontrolujes tu tychto nespavcov? :)
Inkognito a my dvaja preco nespime?! :D
dobra vila..psssst
uz asi zaspala :)))
girl-duch-18, ty nespis, lebo sa na to tak velmi sustredis... Prestan na to mysliet a zaspis :P
girl...a co ak nemozes zaspat iba kvoli tomu, aby si mohla stale a stale rozmyslat nad pricinou tvojej nespavosti? vseeetko vypust, klidek.... nad nicim nerozmyslaj a vypni pocitac :) lebo vraj aj dlhe sedenie za pocitacom v noci robi problemy so zaspavanim...
ja nespim lebo som ozaj pila kavu :D ale uz dost davno, no aj tak..neda sa, neda