Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
girlduch, ty mas kolko rokov, ze uz mas take problemy so spanim? A este k tomu aj lieky beries. Nie od toho ti pulzuje srdce hore-dole? Pracujes, ci studujes?
Mozno by si sa mala vycerpat behom dna, ako sa len da (fyzicky)a lahsie by sa ti zaspalo, nie?
Ja napriklad tiez neviem dobre spavat, ale to je zrejme tym, ze mam prehodene bio, jednoducho som zvyknuta byt o takomto case hore a chodim spat neskoro (pre moj system je to "normal")
Ta ja ležím niekedy pozriem na net,teraz si zapnem Filmík.Nemôžem zaspať,ešte aj mi je fakt špatne t.j. zaspať sa takto nedá:(
A ty ako? Si veľmi unavený? Čo do kedy dnes budeš hore? Vydržíš to zo mnou do 4:00?
to si lahnes az uplne vycerpana?
Ahoj nexus
Daj si Stilnox ak máš,ak nie tak pohár mlieka z medom a ak ani to nie tak čaj na spanie ak to nemáš tak potom telka,music,net....atď...
Zajtra ma čaká toho dosť veľa,ani sa nebojím,nestresujem...thaa neviem z čoho mi je špatne...možno počasie...dneska tu budem aj do 4:00hod. Zapnem si film,pesničky..to bude ale noc..
ahoj girl :) ja sa tiez obavam, ako budem spat, dam si ale nieco na ukludnenie
zajtra ta nieco dolezite caka?
Ahooojte
Sorry za včera že som neozvala,bola som síce hore do 2:30 ale sedela som pri telke a zaspala som :)
Dneska mi je dajak zle bije mi veľmi srdiečko,jak mám povedať boli ma na prsiach ako tlak či čo :´( Je mi zle. :(
Dneska asi nezaspím aj keď veľmi chcem ale je mi zle. Čo si mám zobrať na ukludnenie a aby prestala bolesť na prsiach?
P.S. pozdravujem všetky nočné vrany, ktr. nespinkajú a ponocujú pri nete alebo inej nočnej nudnej činnosti alebo aj tých čo sú v práci:)))
oukej, ozvem sa (:
skoda.. :)budes aspon blizsie, ja som z BA..:) mozme si pisat aj cez mail, keby daco, ja mam nexus2016@gmail.com
nexus, no citila som, že už by som aj spala, ale len tak som ležala v posteli a nič, spala som cca od druhej do 5:45 ked som vstavala (; no večer neviem či tu budem strašiť, odchadzam do BA a neviem či potom rovno nezalahnem... a s tym naším interatnym netom, to je komplikované (;
...jak to ojka, ze si odpadla unavena? aj tak si nespala? odkedy dokedy asi?
ja som si dal dva xanaxy a spal som rekordne... od desiatej do pol siedmej...
dnes vecer sa tesim, popiseme, ja budem do vecera v robote, potom ked sa vratim dufam ze nas tu bude viac :)