Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

nie len spat, ale aj jest, dychat, sprchovat, no jednoducho fungovat.. a tak dalej :D
www.youtube.com
ja odpadnem
ojka :D otazka k teme..preco este nespis?:D

ojka

fuha, upratovačka? :D tak ta ku nám po izbe nechodí, maximalne chodba a tak... nabytok nie je najhorší a ani najlepší , ale tak kuchynka by sa dala aj inak zariadit. Jasné, že to je blízo, za takých 20 min sa da aj peši prejst (: rano to je také na prebratie (: no však na hope je každý den nejaka chodbovica, kružkovica, alebo ina -ica. ((-: Obdivujem ludí, čo tam dokažu spavať (:

[zruseny1]

noo o hope mi netreba vraviet.. zazila som par kruzkovic na hope a mam zazitok na cely zivot :D
a na tej nasej slovnaftskej to nie je zle.. len na moj vkus prilis ticho a bez zivota... ani susedov si nepozname, nezdravime sa, sme ako taki muntaci, kdezto na hope sa kazdy s kazdym bavi, to sa mi paci :)
u nas to posobi ako v nemocnici..
ale inak sa nemozem stazovat, platim sice dost vela, ale staraju sa pekne o to... kazdy den o osmej uz klopka upratovacka, a mame aj novsi nabytok, vela priestoru, len to prostredie je doost zle...
starohajska je tak blizko? som nevedela ze aj peso sa da do skoly odtial zajst :)

ojka

to je skôr malý comebacik :-D jeho druhé meno je v sucastnosti stenaaatko, ale už teda vieš, kto to je (:
fuha, tak to ste mali riadne adrenalínové, no u nás toho roku tiež vela ludí nedostalo intrak.Tak si na posledné chvile zhanali privaty a davali odvolania na obytovacie. Ale tak na slovnaftskej je fajn, či ani nie? Starohajska je v pohode, ja tu bývam už 3. rok (: je to blízo do školy, tak chodím velmi rada peši, teda pokial neleje. Sice, vedela by som si to tam predstaviť viac vybavenejšie, ale stale lepšie ako HOPA staré kridlo podla mna (;

[zruseny1]

je stvrtacka teraz... ale minuly rok sme si odzili s nou :D tolko stresu co bolo na izbe, nikomu neprajem :D vsetko si nechala na poslednu chvilu a potom mala nervy a fajcila ako besna, vsetko nam v zibe smrdelo... aa potom ju vyhodili :D
na starohajskej je ako? ja som nad nou rozmyslala, ked som si davala ziadost,
aj tak som kvoli vzdialenosti nedostala intrak, aj ked som mala dobre znamky
tak som musela zostat na tej slovnaftskej ubytovni :D

ojka

oukej, tak pa a dobru noc potom prajem a môžem "nabonzovať" potom, kto si? (: ale tak no dobre, pre to napätie budem mlčať,...možno :D

ojka

inkognito, ešte sa len obzeraám po materialoch, takže ešte som nezačala písať,ale mojho konzultanta som bola už tento tyžden navštíviť. tvoja spolubyvajuca je FHI? Nevieš aký odbor, to bude možno moja spolužiačka :-D Ci to už nejaká staršia slečna?