Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahoj nexus
je tu niekto este?
tento horor videl snad každý študent našej školy :D prečo nespím? :D nechcelo sa mi, ale rozmyslela som si to, vynimočne za tym nie je nič iné (;
tak bru noc aj tebe prajem a nebuntoš už dlho.
aj tebe ojka :) dobru noc
nie len spat, ale aj jest, dychat, sprchovat, no jednoducho fungovat.. a tak dalej :D
www.youtube.com
ja odpadnem
ojka :D otazka k teme..preco este nespis?:D
drahí moji, asi je najväčší čas sa pobrat spať, pokiaľ sa dá. Pekné sny (:
fuha, upratovačka? :D tak ta ku nám po izbe nechodí, maximalne chodba a tak... nabytok nie je najhorší a ani najlepší , ale tak kuchynka by sa dala aj inak zariadit. Jasné, že to je blízo, za takých 20 min sa da aj peši prejst (: rano to je také na prebratie (: no však na hope je každý den nejaka chodbovica, kružkovica, alebo ina -ica. ((-: Obdivujem ludí, čo tam dokažu spavať (:
noo o hope mi netreba vraviet.. zazila som par kruzkovic na hope a mam zazitok na cely zivot :D
a na tej nasej slovnaftskej to nie je zle.. len na moj vkus prilis ticho a bez zivota... ani susedov si nepozname, nezdravime sa, sme ako taki muntaci, kdezto na hope sa kazdy s kazdym bavi, to sa mi paci :)
u nas to posobi ako v nemocnici..
ale inak sa nemozem stazovat, platim sice dost vela, ale staraju sa pekne o to... kazdy den o osmej uz klopka upratovacka, a mame aj novsi nabytok, vela priestoru, len to prostredie je doost zle...
starohajska je tak blizko? som nevedela ze aj peso sa da do skoly odtial zajst :)
to je skôr malý comebacik :-D jeho druhé meno je v sucastnosti stenaaatko, ale už teda vieš, kto to je (:
fuha, tak to ste mali riadne adrenalínové, no u nás toho roku tiež vela ludí nedostalo intrak.Tak si na posledné chvile zhanali privaty a davali odvolania na obytovacie. Ale tak na slovnaftskej je fajn, či ani nie? Starohajska je v pohode, ja tu bývam už 3. rok (: je to blízo do školy, tak chodím velmi rada peši, teda pokial neleje. Sice, vedela by som si to tam predstaviť viac vybavenejšie, ale stale lepšie ako HOPA staré kridlo podla mna (;
pockat... to stena je...
:D:D hahaa ... velky comeback?:D
moj milovany je spaat :)))