Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Denz, aloha :D. Konecne sa vracaju stari znami :D. Prosiiim ta, teraz uz bacha na ustocka - kritizovat a sarkasticky konstatovat ano, ale s mierou a jemne, aby si to jednotlivci nevzali moc k sebe :-P.
Som rada, ze si back, dojdite na vecerny pokec.

Takze aj "steniatko" dojde? (recnicka otazka)

dobra vila

girlduch - no ano, je taka doba, ale ked si vezmes, ze si "iba"skolacka a nie dospelacka, ktora ma na ramenach tarchu prace, rodiny a pod. tak to je velmi stresujuce zistenie. Na ten spanok to dufam neberies casto, a ked stresujes, tak z coho? Nieco v skole? Lebo ta nespavost z nicoho nic nebude, pokial to len fakt nemas z toho, ze si zvyknuta byt hore...
alebo na lieky (co by bolo este horsie).
Ja ti plne rozumiem, lebo vidis, aj ja som nocna sova a tiez to nie je dobre. Musela som sa niektore tyzdne prestavit spat, a to som prvy tyzden ani nemohla spavat, tak som bola zvyknuta na nocne bytie hore, ze mi trvalo, kym som vobec o 12-dnej zaspala :-P.
A to srdce, hm, hm, hm...pulz 110? Nas si vezme infarkt za par rokov... ja mam tlak okey, ale pulz mi hapruje ako tebe... 92-98...a normal je 60... a tiez som mlada, o 5 rokov strasia ako ty.
Skus vypit vela vody, ked ta picha...vypi aspon pollitra...
Az vystudujes, najdi si pracu, kde vecer budes robit :-P :).

girl-duch-18

Oki ľudkovia,asi už spinkáte , tak Vám prajem Dobrú noc.
Ja nespím a ani ma neťahá do spanie,ako hovorím kukám Film a ešte k tomu mi je na nič.Asi prebdiem celú noc,som zvedavá ako ráno vstanem. :)))

girl-duch-18

01:00 hod.
Nespím nespím a nespím
A ty čo nexus ... spíme už?
Asi som tu sama,hmmm..ta idem ďalej kukať Shreka

girl-duch-18

nexus - ta keď o 4:00 zvyknem vstať aj o 10:00hod ale keď škola to čo ma zajtra čaká tak zvyknem mať taký polo spánok t.j. do 6:30 spím a hneď obliekam do školy,takže som jak tresktnutá po hlave :-D
Teraz som si merala tlak a mám ho :
systolický -140
diastolický -98
pulz -110
a to som si merala v čase keď som bola v pokoji,nič nerobím také namáhavé a je mi tak zle,+ten tlak na prsiach.
Čo mám zobudiť mamu že nech vola rýchlu zdrav.pomoc???? Už sa aj bojím.
Vieš čo robím? Kukaám Shreka a ležim a čakám aby mi už bolo lepšie:)

A ty ako teraz? je 00:57hod
Spíme? Už ide nočná únava?

dobra vila-Mám 18r Mám také problémy,myslím že dnes ma skoro každý taký istý problém ako ja.Dokonca už aj 13-14ročné majú problém z nespavosťou a so srdiečkom problém,taká doba plná stresu.
U mňa to jedno či mám nudný či až preťažený deň,či športujem,ja nikdy neviem normálne skôr zaspať,t.j. pred 23:00 , A dnes mi je ešte k tomu blbo,takže spať asi ťažko zaspím!!!

nexus

...ja sa uz chcem ulozit do postele, dosiel som teraz domov..a dufam , verim, ze budem spat....unaveny niesom...emocie pracuju,
vseko sa vali na hlavu...
a ked zaspis o 4, kedy sa zvyknes zobudit?