Prečo ešte nespíte?

leerka

lleilla tak ja som s nou nikdy dobre nevyczadzala a samozjreme ma nesklamala a pouzila svoju oblubenu formulku .. nie si tehotna..lebo si vsimla, ze som konecne pribrala par kg ..lebo mi nevedela poradit ako mam pribrat skoro rok ... takze tak .. a toto mi otrepavala minuly rok kazde dva tyzdne ked som tam chodila .. uz som vedela medzi dverami jej otazku a hned sm kricala NIE, NIE SOM ....

leerka

no to viem ojka, neboj .. velm dobre a som si toho vedoma ... tak codim teplo oblecena a len autom vsade, tak snad to bude ok ...

lleilla

no vies,atb sa neamj predpisovat hned na vsetko a kedze si ich ani nechcela,vymenovala si co mas doma,co ti ine ko na hrdlo a dychacie cesty,pripadne nedchu da-mozno problem bol skor v ochote a spolupraci doktorky s pacientom,ako v tych liekoch-ja tvrdim,ze nie kazdy doktor vie vychadzat s pacientom a samozrejme opacne

ojka

no len aby, davaj na seba pozor (; lebo ked sa nahodou choroba nedolieči a prechodí sa potom, tak sa môže vratit ešte horšie... /-:

ojka

hm, asi ju nenapadalo, čo iného by ti mala dať, alebo skôr, si myslela, že hento ti bude stačit, no neviem , zaujííímavéééé

ovečka naša, spíš už? zasa skačeš po oblakoch?

leerka

absolutne nic ..uplne na mna kaslala..len ja som jej uz minule vysvetlovala, ze jej tie hnusne antibiotika uz jest nebudem, kedze mi minule pokazila zaludok aj creva .. a tak sa spytala co mam doma na hrdlo..tak som povedla, ze som si kupila sirup neaky, potom coldrex a paralen ..a ona ze okej ...