Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dakujem velmi pekne ... snad tam nic nevyvediem :-))
okej lucim sa dnes aj ja .. lebo rano vstavam :-) tak aby som aspon nieco naspala a ukazala sa v novej praci cula ..a kedze ma budu ucit nove veci, aby som aj chapala :-D
lleilla, tu sa také veci ospravedlnuju automaticky :D
tak potom by to malo byt snád fajn (:
lleilla tak ja som s nou nikdy dobre nevyczadzala a samozjreme ma nesklamala a pouzila svoju oblubenu formulku .. nie si tehotna..lebo si vsimla, ze som konecne pribrala par kg ..lebo mi nevedela poradit ako mam pribrat skoro rok ... takze tak .. a toto mi otrepavala minuly rok kazde dva tyzdne ked som tam chodila .. uz som vedela medzi dverami jej otazku a hned sm kricala NIE, NIE SOM ....
no to viem ojka, neboj .. velm dobre a som si toho vedoma ... tak codim teplo oblecena a len autom vsade, tak snad to bude ok ...
no vies,atb sa neamj predpisovat hned na vsetko a kedze si ich ani nechcela,vymenovala si co mas doma,co ti ine ko na hrdlo a dychacie cesty,pripadne nedchu da-mozno problem bol skor v ochote a spolupraci doktorky s pacientom,ako v tych liekoch-ja tvrdim,ze nie kazdy doktor vie vychadzat s pacientom a samozrejme opacne
no len aby, davaj na seba pozor (; lebo ked sa nahodou choroba nedolieči a prechodí sa potom, tak sa môže vratit ešte horšie... /-: