Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak lepsie ako lepsie .. byvaly ma uz netrapi .. porobil mi par problemov a porozpraval dost velke kraviny ..co aj tak nechapem k comu mu bolo, kedze sa rozisiel on so mnou ... ale napr som menila dost prace teraz .. v lete som bola v jednej, od novembra som v dalsej , ale dnes som bola na jednom pohovore a vybrali ma zo 6 uchadzaciek, tak nstupujem od decembra asi inam ..ale je to praca, ktoru som roit chcela dlho (kancelarska krysa :-D) a zmenila som vizaz, kupila auto, zalozila firmu a tak .. neflakala som s a.. a chodila stale kade tade po zahranici ..proste osm si uzivala chvilu ...
ojka- ty ma spominas a ratas pri zaspavani???:))))))))))))
a ja ze preco sa mi čká:DD
ale ved budis:)))))
teda nie ako mineralka ,ale tak len:)))
leerka, vitaj, dalšie ponocovadlo (: tak zajdi aspon sem tam k nám, tu je vždy veselo (;
ja sem vzdy nakkavam,len sm mala zle obdobie, tka mi nerobilo dobre, chodit na tuto stranku a citat o problemoch inych, kedze som mala neake vlasnte ... a co ty ako .. stale poctivo studujes?
denz pre teba sme všetky čučoriedky ((-:
hm, ty si skôr taká tá ovečka, čo behá hore po oblakoch, ktoré ludia rátaju, ked v noci nevedia zaspať (;
ojka- z neba som spadol:)))))
ja som anjel smoliarik:))
lleila- aj ty si este cucoriedka?? :))
jeeeeej:))
aj ojka:)