Prečo ešte nespíte?

leerka

presne tak ,..chripka . a najlepsie je , ze v utorok s aku mne lekarka spravala akoby som mala lepru ... a ani mi nic nepredpisala, tak ako sila ...

leerka

a teraz som chora, takze tak ..ale v piatok idem na kontrolu a uz do prace a zajtra , rsp uz dnes sa idem zaucat do novej prace .. na neaku hodinku az dve ..

leerka

lleilla no vies skusenosti ako skusenoti ..ked ti mam pravdu povdat, dost som si tieto mesiace toho preskakala a sm aj povahovo ina .. uz viem presne co chem a co nechem ..a toho sa aj drzim .. aj teraz som mala jeden vztah sice iba nmesiac..ale vedela som, ze to nema vyznam, tak sa to skoncilo..radsej teraz ako neskor ..a anco trapit seba a aj jeho ? sice on je z toho dost hotovy ..ale tak co narobim ...

leerka

no tak kedze v tejto praci, v ktorej este teraz som zacinam o druhej poobede, tak som si mohla dovolit dlho spavat ... kedze z domu to mam asi 10 minut autom .. ale tak v tejto novej mi zacne pracovna doba uz rano o osmej.tak s abudem musiet snazit zmenit rezim trochu .-) a zajdem teda castejsie .. neboj :-)

ojka

leerka (: a to ked tak rano zaspavaš, kedy potom vstaneš? však to ja by som potom nespavala už asi vobec, však častejšie teda zajdi k nám (:

ojka

no hej, rátam: 1 Denz, druhý Denz, tretí Denz, a ked sa pomýlim, tak odznova... tak to by to čkanie možno vysvetlovalo :D A určite to robí vela ludí, len nevedeli, že tá modrá ovečka má aj meno ((-:

leerka

ojka dakujem ..no ja som taky nocny vtak .. nemozem v noci nikdy zspat ... a dokonca sa mi teraz stavalo, ze som zaspavala az o siestej, siedmej rano..tak ma slo porazit