Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

akurat na polovicu už vyzdobené mesto (: nič konkretneho som nehladala, len ked som čakala na prestup, na bus, tak som sa šla prejst (:

lleilla

a nieco pekne si v meste videla? hmm?zhanala si nieco konkretne?ja ma rada taku vecernu prechdzku,ked je von uz menej ludi,prijemna zima a vsetko vyzdobene,vysvietene-teda aspon tu uz je vsetko take predvianocne a to este nie je ani december

ojka

joj, to by som brala, uplne prazdny intrak, izba (: to by bol klud ... mne sa tiež nepačia tie zhony po vonku, všade preplnené obchody, ... aj ludia mi prídu takí čudní... /-:

lleilla

nie nechce sa mi,trosku budem asi tu buntosit,pustila som si hudbu,uzivam samotu na intraku-posledny vik,ked som sama,ostatne do vianoc mam naplanovane uz :o),v noci trosku pocvicim-ja som bola vcera v meste kuknut,ale to bola katastrofa,strasne moc ludi vsade,ma to nebavilo

ojka

zas sa chystáš buntošiť? či učiť? to snad nie (; ja som ho mala taký trochu nakupovaco-cestovný, šla som domov (: a ty jak?

lleilla

no ja som zalomila o pol dvanastej,ale pohlad do zrkadla rano stal teda za to-nejak som zle spala,aj ked som spala