Prečo ešte nespíte?

maximilian

denz, ja tiez milujem maso :) Vies co by som si dal? Kacku s loksami a pecienkou!!!!! Ouuu Ked budem zdravy, pojdem to oslavit do grobu na husacinku, sliny mi tecu ako psovi

maximilian

ale, robim bravcovy perkelt s haluskami, ale brynzove by som si tiez dal, v momente. Kapustnica je asi jedine jedlo, co mi nechuti :( ojka, ty si 100 percent zo stredneho slovenska, ze? Ludia, co este mate radi, co vam chuti?? Ak mate speci recepty nejake, sem s nimi.

ojka

ahoj max (: hm, máš slabu kondičku, však my ťa naučíme :D ale nie, radšej nech sa človek riadne vyspí na poriadok, ked môže ako tu strašiť celu noc (; nuž ale ked niet inak.... (-:O
my máme inak zabíjačkovu kapustnicu atd. čo k tomu patrí... hm, ale také halušky by som si tiež dala (;

maximilian

hahaha, caute baby a denz, no s vami je sranda. Ja som rozbity jak ciganska hracka po tom nasom flame. Som spal tak do 10,00. Ale ja potrebujem spavat od 22,30 do cca 7,00. To je moj idealny stav. No ked presvihnem 23,30, tak uz taham dokedy sa da. Co mate na obed? Datelinka, mne sa nic nesnivalo. Tesim sa z toho :) Lebo sa mi aj tak zvykne snivat same psycho. A aky bol sen o nafuknutom maxovi, nepraskol? Ja si pockam na sen o poratoch :) z datelinky. Idem urobit halusky, lebo uz by som aj jedol nieco.

ojka

denz, ďakujem (: hmmm, tomu sa hovorí kráľovský spánok (: ja viem, je tam dost velký rozdiel, či si človek pospí 4 alebo 8 hodín, ja to poznám už aj teraz, alebo aj cez týžden, ked mi rano treba o šiestej vstavať do školy na prednašku alebo cvičenie... (;
datelinka, platííí, dnes si dame teple kakauko, povieme nejaku tu našu formulku a bude sa super spať (: teda duuufam (-:O

datelinka

8 hodin spanku, denz? ja som tolko nespala ani na zakladnej. ja som bola nespac od malicka :-)) a teraz je pre mna 6 az-az, raz do tyzdna staci :-)
ojka, vecer si dame kakavko spolu? uz som sto rokov nepila, ale ked ma navnadis, tak si dam s tebou :-)