Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
max, smotanova porova je najjednoduchsia a najlepsia polievka :-)
osmazis pokrajany por na troske oleja, ked je makky, prilejes vodu, na kocky pokrajane zemiaky, trochu petrzlenovej vnatky, sol, vegetu, ja davam aj trosku mletej rasce a varis. ked su zemiaky makke, vytlacis cely jeden smotanovy syr v crievku, najlepsie bambino, pomiesas, nechas pekne rozpustit syr a mozes papat. :-) ak chces, mozes dat este trochu oprazeneho chlebika :-)
ja ju citim aj ako vonia, vy nie? :-)))
ojka, tak aj ja ti davam hlas za miss insomnia... a takisto tejto teme davam hlas tiez. tam v tych inych temach riesia stale nejake tazke veci, ja uz mam toho dost aj tak nikto nic nevyriesi, nikto nikoho nepozna... na co? Radsej sa tu budem bavit, co obedujeme ako riesit, ci ma nejaka zenska opustit muza kvoli milencovi alebo nie. Vy baby ste hrozne, nie ze by ste si uzili a boli ticho, ale vy sa zalubite a riesite. Ach jaj.
Ojka mila, ja som na to prisiel z toho obeda, co pises, ale neviem ti vysvetlit logicky, ze ako. Proste mi to vnukla nejaka vyssia sila - intuicia. A ze muzi ju nemaju. Vidis to?
datelinka, joooj, tak to už hej, taký pekný zaujímavý titul,to beriem, toho sa tak lahko nevzdám (: dakujem všetkým za hlasy... :D teda zatial až tebe (-:O
max , tak teda poslušne hlásim, že ťa tvoja chlapská intuicia nesklamala (: Podla čoho na to tá tvoja intuicia prišla? (;
datelinka, tebe ide karta!!! dobre, dobre, bavim sa! Uz som najedeny az po krk. No datelinka, tak sme na tom rovnako, budeme spolu dufat, ze sa nam nic nebude snivat. Mnae sa ale sniva len ked idem spat pred polnocou, inak si nic nepamat, alebo sa mi nic nesniva. Ja sa z tych mojich snov potom dostavam aj cely den. A smotanova porova polievka musi byt mnam. Daj recept.
ojka, tak si ci nie? Prisiel som na to chlapskou intuiciou!
ojka - miss insomnia :-)))) paci sa ti taky titul?
a k nemu ziskavas rocnu nehonorovanu zmluvu na matozenie na zdravi :-)))
ojka, myslim ze ty vyhravas :-)
a max, bohuzial, ani mne sa nic nesnivalo :-((( alebo ako ty, ked uz nejaky sen, tak je to skor mora :-))
my mame smotanovu porovu polievku, slovensku ryzu a kuracie sote :-))
a kto je matoha No1, ked ju chceš zhodiť z tronu?
denz (: tak si si mal do nič dať "oškvarky", či jak sa to po vašom volá (:
max,... ale nooo, nechuti? nuž, sto ludí, sto chutí,...a ako si prišiel na to, že som zo stredu? (;