Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

denz :D no ty si prípad, ja by som mohla presadzať akurat moje kaktusiky (: noo, ja som poriadku milovný človek, ale tak prach treba poutierať aj ked nie je bordel naokolo (;

Denz

ojka- ty si taka bordelarka??:))
ja si pamatam ked som nemohol v noci spavat...no depka....,ze som presadzal palmu o tretej rano:DD

ojka

denz (: pridi aj mne poupratovať do izby (-:O zišlo by sa...
datelinka, tak žiadna datelinova polievka nebude :D ja mam velmi rada kôprovu (: tak prijemne volenie (: ja sa zasa doma babrem s jedným projektom do školy, aj ked sa mi do toho moc nechce... (-:O
max, to som rada (: ale tak noooo, mne sa datelinka pači... to jo, ked nemáme marodov už doma, tak su tu na zdraví (;

Denz

uz som ho aj vysaval:DDD.....ventilator je svinska vec....uz sa mi jeden tak dodrbal,ze som to na nom nikdy nerobil:)

maximilian

ojka, musite ma volat max, ved mne sa to tak paci, ale max uz bol obsadeny a musel by som byt max2 a to som nechcel, tak som si dal maximilian, ale volajte ma max, ved aj tu datelinku skusme zmenit. A je od teba pekne, ze sa staras o marodov

datelinka

ojka, to by bola datelinova polievka :-))) a ked si ma uvarite, tak si ma aj zjete :-)))) uz tu potom nebudem moct prist :-)
max, schrupni, alebo si daj kavu :-)) ja idem volit a von. papa, pekne popoludnie :-)

maximilian

data :) zatial svokru nemam, takze svokre nie, ale ved aj niekto iny sa jej potesi. A mas pravdu, keby som bol ok, tak tu nelezim na postely a urcite by bol nejaky bar alebo party alebo ples. No a mam problem s platnickou, este neviem aky,ale musim lezat :) stat nevydrzim velmi dlho :) ani sediet :( tak sa zabavam ako sa da- filmy, knihy, fora, net.... ved to poznas