Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Denz

bol tak velky,ze kvetinac uz nestacil:)
no prevratil sa mi rovno na gebulu:))
hajzel jeden:).....som ho potom od nervov nasekal nozom na male kusky :DD
aspon sa mi ulavilo:)

ojka

fuha riadny adrenalín, to sa ti ho ako podarilo prevratit? /-: ale tak však su taj také kaktusy ,čo nemaju pichliačiky (; mne bude teraz čochvila kvitnuť vianočný kaktus, teda tak sa samizda volá ((:

Denz

kaktusy mi ani nespominaj........som aj ja niekedy pestoval..
az raz jeden sa mi prevratil na hlavu.....a tych picliacov v hlave co som mal...ako jež.
a to bola posledna kvapka mojho zaujmu o ne....:)

ojka

denz :D no ty si prípad, ja by som mohla presadzať akurat moje kaktusiky (: noo, ja som poriadku milovný človek, ale tak prach treba poutierať aj ked nie je bordel naokolo (;

Denz

ojka- ty si taka bordelarka??:))
ja si pamatam ked som nemohol v noci spavat...no depka....,ze som presadzal palmu o tretej rano:DD

ojka

denz (: pridi aj mne poupratovať do izby (-:O zišlo by sa...
datelinka, tak žiadna datelinova polievka nebude :D ja mam velmi rada kôprovu (: tak prijemne volenie (: ja sa zasa doma babrem s jedným projektom do školy, aj ked sa mi do toho moc nechce... (-:O
max, to som rada (: ale tak noooo, mne sa datelinka pači... to jo, ked nemáme marodov už doma, tak su tu na zdraví (;

Denz

uz som ho aj vysaval:DDD.....ventilator je svinska vec....uz sa mi jeden tak dodrbal,ze som to na nom nikdy nerobil:)

maximilian

ojka, musite ma volat max, ved mne sa to tak paci, ale max uz bol obsadeny a musel by som byt max2 a to som nechcel, tak som si dal maximilian, ale volajte ma max, ved aj tu datelinku skusme zmenit. A je od teba pekne, ze sa staras o marodov