Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

datelinka, ja po baroch nezvyknem lietať, radšej budem pri marodoch :D
inak, ja som už čítala, že bude porova polievka z datelinky :D a to bolo OD ((-:
denz, nebodaj chripkuješ? tak si teda schrupni, ked sme ta v noci tak zničili (;

ojka

inak, nevadí ti že ti tu všade píšem max? sila zvyku (-:O fuha, takže už dva hlasy, to nie je možné (; Inak, aj som si myslela, že podla toho obedu, to vieš, raz do roka aj taký je u nás (:
ja som to tu založila praveže aj preto, že tu sa môžu ludia vykecať , ktokolvek o čomkolvek, bez toho aby ho niekto skritizoval. Suhlasim, táto tema nie je o zdraví, ale sem tam treba aj vypnut predsa (: inak, max, vieš, to je tak, že ženy stále niečo riešia... teda väčšina určite, my sme už také (;

maximilian

ok, datelinka, som za. A pehavy nie som ani len naznakom :( Ty si? Datelinka, tebe musime vymysliet nejaku prezyvku alebo skratku, kto to tu ma stale vypisovat datalinka, datlica, data....ako ĎAŤA... data je kratke, to by sa dalo, co ty na to? Som inak uplne ospaly, ideem si asi schrupnut na chvilku...

datelinka

max a co ti je? si pisal, ze si chory. aj denz je marod. :-)
ojka, my tu koho pritahujeme? :-))vsetci zdravi chlapi behaju po baroch...

datelinka

max, to ked ti raz pride aj svokra na navstevu, tak jej taku urob :-)) mojej az odstrelil gombik na bluzke, ako sa u nas najedla :-)))

datelinka

max, ked das nacitat stranku, alebo teda obnovit, opyta sa ta dialogove okno, ci chces znova odoslat a ked potvrdis, tak ti hodi este raz ten prispevok :-)
ked nedas nacitat tak si tam, kde si bol :-)

datelinka

max, my zaraz poriesime tie tvoje skarede sny. budes tu s nami v noci strasit (si naozaj pehavy?) a neopovazis sa spat pred polnocou.

maximilian

ojka, tak aj ja ti davam hlas za miss insomnia... a takisto tejto teme davam hlas tiez. tam v tych inych temach riesia stale nejake tazke veci, ja uz mam toho dost aj tak nikto nic nevyriesi, nikto nikoho nepozna... na co? Radsej sa tu budem bavit, co obedujeme ako riesit, ci ma nejaka zenska opustit muza kvoli milencovi alebo nie. Vy baby ste hrozne, nie ze by ste si uzili a boli ticho, ale vy sa zalubite a riesite. Ach jaj.
Ojka mila, ja som na to prisiel z toho obeda, co pises, ale neviem ti vysvetlit logicky, ze ako. Proste mi to vnukla nejaka vyssia sila - intuicia. A ze muzi ju nemaju. Vidis to?