Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
myrylin, neviem..ja pouzivam uz dlhe roky len pastu lacalut activ ..tak ti neporadim
marylin , no vidis, tak sme sa tu dve rovnkae stretli :-)
ojka vypoved som dala kvoli lepsej pracovnej ponuke ..ale aj tak by som ju casom asi o par dni dala, pretoze sa zacalo o mne hovoir, ze co mam so sefom, ze moc po nom pokukujem a ze si ma moc pripustil k telu a tak ... a teraz nebudu mat na koho utocit ked odidem ... a my sa aspn v phode so sefom mozme potom bavit ... :-)
etani.sk
baby viete mi poradit nasla som tu nejaku stranku na zubnu pastu na -odkaz odstránený- mate s nou nejake skusenosti je dobra?
leerka a prečo si dala vypoved? hm, budu si musieť zvykat na život bez teba ((:
leerka ty si presne ako ja keby som to hovorila ja a nie ty
marylin.neboj, ja si myslim, ze to casom pride a ty s tym skncujes :-)
ojka, ano je to pravda, lebo ja som mlada a viem teto slusnse frazy pouzivat .. a za to, ze ona ma vyse 50 tak sa z nej mam teraz ako co?
nuz ale uz maju smolu ..v piatok som dala vypoved :-D mozu ma ohovarat, ked to uz robia od pondelka ... aspon budu mat co rozoberat ..
marylin raz pride nejaky odrazový mostik a bude to (;
denz, no tak príjemné ratanie ovečiek , bru noc (;
leerka to je pravda, ked človek slušne poprosí, podakuje, vie čo sa patrí , ta pomôct by podla mna nebol problém, ale tak využívanie druhých, to je už také, že ten človek je už moc fajnový a navykne si, žiadne prosím ani dakujem /-:
ano to si vedia zvykat ...len ja s tym velmi lahko skoncim ..poveim im svoje a hotovo ..ja si servitku nedavam ..nemam dovod ..a nech sa na mna hneva kto che . ja nie osm taxik ..aj minule som prisla do prace a jedna kolegyna na mna , ze vezeis ma dnes domov? tak som pozerala jak vyorana mys ..keby aspon slusne sa spytala, ze prosim ta zoberes ma vecer domov, ked to mas uz po ceste ? a ja jej vravim, ze nevezeim.praco by som mala :-D a nech si kazdy mysli o mne, ze som mlada a povrchna ...mam na salaem ..
no asi pojdem dnes uz hajat:)
tak vam zelam nicim neruseny nie spanok,ale rozhovor v teme:)