Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
SUPER SI TO VYRIESILA LEERKA :-))) a teraz uz fakt mozes mat na salame :-)
tak to mas pravdu ani neviem ci by to tak fungovalo ale drzim v novej praci palceky a na tie baby kasli mozno si chceli nieco dokazat a nemaju nato ale pohoda este sa mi nechce spat
inak , to je pravda, že muži tak neprežívaju nejak extra tieto kolektívne vravy... no jo, ženy ukecané, nevedia čo so sebou niekedy (:
leerka kašli na to, čo si budu ostatní šepkať, možno, hm, ako by som to nazvala, možno tam figurovalo aj trochu slepej zavisti (:
ojka, tak to dufam, ze budem mat lepsi kolektiv..hlavne nas v tejto novej praci nebude tak vela .. v tejto nas je okolo 16 zien v jednom kancli..taksi to predstav .. ako mame tam aj neakych chlapov, samozrejme okrem sefa ..ale tak chlapi maju na salame
nemala som s nim nic .. ved som tam len od zaciatku tohto mesiaca .. to je len o tom,ze on sem tam za mnou prisiel a rozpravali sme sa spolu a riesili neake veci a problemy .. no a oni hned jak supy ... si to vsimli ..aj ked je zase pravda, ze teraz si napr piseme s nim aj cez net a dokonca bud.tyzden mame ist spolu aj niekam von ..ale uz v case, ked nebudeme mat medzi sebou vztah nadriadeny - podraidena ..
marylin, aby som pravdu povedala , ešte som o nej ani nepočula... neviem ti pradiť
leerka tak dufam,že v novej praci budeš mať lepší kolektív . Neboj, tie panie v starej praci si zasa najdu nejaký iný vďačný "ohovaračsky" objekt...ono to už tak chodí /-:
a je to pravda ze si s nim nieco mala alebo to si len tak vymyslali zaujimave asi ti nieco zavideli ked tak na teba utocili hmmm
myrylin, neviem..ja pouzivam uz dlhe roky len pastu lacalut activ ..tak ti neporadim
marylin , no vidis, tak sme sa tu dve rovnkae stretli :-)
ojka vypoved som dala kvoli lepsej pracovnej ponuke ..ale aj tak by som ju casom asi o par dni dala, pretoze sa zacalo o mne hovoir, ze co mam so sefom, ze moc po nom pokukujem a ze si ma moc pripustil k telu a tak ... a teraz nebudu mat na koho utocit ked odidem ... a my sa aspn v phode so sefom mozme potom bavit ... :-)