Prečo ešte nespíte?

Marylin

tak to mas pravdu ani neviem ci by to tak fungovalo ale drzim v novej praci palceky a na tie baby kasli mozno si chceli nieco dokazat a nemaju nato ale pohoda este sa mi nechce spat

ojka

inak , to je pravda, že muži tak neprežívaju nejak extra tieto kolektívne vravy... no jo, ženy ukecané, nevedia čo so sebou niekedy (:

ojka

leerka kašli na to, čo si budu ostatní šepkať, možno, hm, ako by som to nazvala, možno tam figurovalo aj trochu slepej zavisti (:

leerka

ojka, tak to dufam, ze budem mat lepsi kolektiv..hlavne nas v tejto novej praci nebude tak vela .. v tejto nas je okolo 16 zien v jednom kancli..taksi to predstav .. ako mame tam aj neakych chlapov, samozrejme okrem sefa ..ale tak chlapi maju na salame

leerka

nemala som s nim nic .. ved som tam len od zaciatku tohto mesiaca .. to je len o tom,ze on sem tam za mnou prisiel a rozpravali sme sa spolu a riesili neake veci a problemy .. no a oni hned jak supy ... si to vsimli ..aj ked je zase pravda, ze teraz si napr piseme s nim aj cez net a dokonca bud.tyzden mame ist spolu aj niekam von ..ale uz v case, ked nebudeme mat medzi sebou vztah nadriadeny - podraidena ..

ojka

marylin, aby som pravdu povedala , ešte som o nej ani nepočula... neviem ti pradiť
leerka tak dufam,že v novej praci budeš mať lepší kolektív . Neboj, tie panie v starej praci si zasa najdu nejaký iný vďačný "ohovaračsky" objekt...ono to už tak chodí /-:

Marylin

a je to pravda ze si s nim nieco mala alebo to si len tak vymyslali zaujimave asi ti nieco zavideli ked tak na teba utocili hmmm

leerka

marylin , no vidis, tak sme sa tu dve rovnkae stretli :-)
ojka vypoved som dala kvoli lepsej pracovnej ponuke ..ale aj tak by som ju casom asi o par dni dala, pretoze sa zacalo o mne hovoir, ze co mam so sefom, ze moc po nom pokukujem a ze si ma moc pripustil k telu a tak ... a teraz nebudu mat na koho utocit ked odidem ... a my sa aspn v phode so sefom mozme potom bavit ... :-)