Prečo ešte nespíte?

ojka

lleilla, fiha, tak možno aj tie dvojčatka budu (: bude to možno mile prekvapenie...
hm, ono to je podla mna už nejak tak v mužoch "zakodované", že samozrejme chcu najprv svoje vlastne dieťa a potom možno aj adoptované....

lleilla

marlyn ja som pred priatelom sa snazila tiez tuto temu nacrtnut a tiez mi povedal,ked som spomenula adopciu,ze on chce vlastne,potom sme sa k tomu uz nedostali,ci by bol ochotny ak budu vlastne aj adoptovane priat,ja v kutiku duse dufam,ze ano,a kazdopadne nas tiez cas netlaci este

lleilla

z ocinovej strany,maminka jeho bola z dvojiciek a vraj a par generacii predtym-som pocula,ze je to ob dve genercie,teda by sa mohlo mne postastit :),ale uvidime,hlavne nech budeme zdravi

Marylin

vsak ani ja by som ich nerobila ale mi povedal keby sme nemohli mat svoje tak je to ine ale pokial mozeme a mame jedno takze asi takje to v povahe a aj troska ho chapem ale neriesime to tato kapitola je pre nas uzavreta.

lleilla

a manzel cim argumentuje? kazdopadne chcem aj vlastne deticky,chcem zazit tehotenstvo,ako male rastie vo mne,aj potom a adopciou ak na to budu prostriedky,by sme pomohli,preco nie?Ja som si ista,ze by som nerobila rozdiely,vsetky by boli moje