Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jej, no pekne nexus :_)) pat hodiniek pomoze. dufam ze ta to povzbudi a tuto noc budes aspon 5.5 hodinky :-))
ja som spala od 1:30 do 7:00, ale rano som nevedela aky je den, taky tvrdy spanok :-)) som sa naozaj cudovala, preco zvoni budik, ked ho mam nastaveny len na pondelok az piatok, cez vikend nie. este ze mam na mobile napisane, aky je den v tyzdni, inak by som spala dalej a dosla asi tak na desiatu :-))
ahoj datelinka :)
dnes som spal aspon od jednej do siestej...
a ty ako?
ojka, tak rataj radsej hrasky ako ovecky :-)) su mensie, viac sa ich vmesti.
no už som všetkych asi vyprevadila spať,.. čo teraz? do hrašku zeleného.... skusim ratať ovečky (;
dakujem (: tak teda bru noc, ak sa to da tak nazvať, hlavne si skus na tie dve hodinky zdriemnuť, pekný začiatok týždna ti prajem (: pa
hm, ja keby som chcela, alebo by sa mi skôr dalo zaspať, tak som mohla isť davno, to som ťukala kusok z jednej prace, čo smam odovzdať až o 3 tyždne (; ale veru by trebalo pod perinu, hlavne tebe ved o chvilku vstavaš... to ideš do školy? či?
teeeeda a ženy su ževraj zvedavé tvory a čo potom muži? :-D
hm, konečne som si doťukala tu vec do školy...
ja vam ani neviem, ešte som nad tym neuvažovala, či by som to chcela vedieť dopredu. (: a čo ty?