Prečo ešte nespíte?

ojka

marylin (: tak veru, tak aaa že som zvedavá, ako sa volá maly?
lleilla, tak si hačaj a čajíkuj,... ja ked som mala raz vstavat o piatej, a bola som tu, tak popravde som ani nezaspala, vobec, ale tak treba asi nachvilku (: ja zajtra vstavam o pol osmej, teda vlastne už dnes...

lleilla

aha,prepac Marlyn,nestiham tu vsetko citat,aj ked posledne dni som tu teda dost,juj,tak mas starosti radosti-krasne obdobie :o)

lleilla

budem chvilku tu pri vas cajikovat,ale od zajtra si vstupujem do svedomia aj s ucenim,uz mam vycitky,rano nevstavaste?-ja o 5:00 :(

Marylin

ako som spominala maly ma 2a pol a som sama doma tak som rada ze s niekym popisem ked reba vstanem nerobi mi to problem asi tak ojka vsak

ojka

no tak ti nič ine neostava len učit sa alebo kecať tu s nami, dávame ti dobrovolne na výber :D tretia možnosť prichádza tiež do uvahy : SPAAANOK (;

ojka

marylin ved krtko je faaajn (: mne sa toto tiež stavalo, ked som malej sestre púšťavala rozpravky, som sa zapozerala s ňou (;
lleilla,hm, tak tomu sa hovorí kvalita, tak si skus nejaku inu pozrieť, ak už máš stiahnutu (:

lleilla

Marylin,to je mile-my tiez zvykneme pozerat doma a to nam je obom uz par rockov po 20,ale stale sa nejak pozabudneme pri peknej rozpravke :)