Prečo ešte nespíte?

ojka

a čo teraz? teraz si nedame Deli, ale si dame kusok "kvalitneho" spanku (; teda možno :D musím sa už nejak prinútiť (; pridávam sa teda pre dnes k padafkám, lúčim sa, bru noc vám všetkým (:

datelinka

no vidis, lost, sme na tom rovnako, moje kontakty na icq asi tiez spia :-)) ja neviem, nekontrolujem ich, icq som pouzila asi dvakrat v zivote. a niekde tam visi moj nick :-)

ojka

datelinka, ale čo z predlženého vikendu, ked má človek tolko roboty, že sa ani nezastavi? (: ale ako hovorím, treba sa niekedy na to zdravo vykašlať a odpočinúť si (;

ojka

no spomíname, spomíname, čo už s nami, ked nám tak chýbajú (;
lost, hm 250? tak to je riadne slušné číslo, k takému sa ani nepribližujem :D

lost

aky dobry pocit tu niekoho vidiet, na ICQ mam 7 z 250 kontaktov online a aj ti spia, len si nevypli PC, vyzera to tam ako po vojne/katastrofe, aspon som neni sam co je hore o takomto case hore :D (i ked len zaciatku noci)

datelinka

no, maxa som uz dnes spominala, dufam ze nic horsie ako to, ze musi marodovat. hadam si ho len niekde nenechali :-(
uz sa bude chlapcom ckat, ked ich tolko spominame, zo sna hik-hik-hik...

ojka

tiež som rozmýšlala, čo je s nexusom, a ani max sa tu dlho neozval, dúfam,že su ti chlapi v poriadku (: a pekne spia (:

ojka

ja sa na IP nejak nesustredujem, ale zaujímavý postreh :D som si nevšimla (; aaa noooo, pokial viem, tak na 100% rodina nie som, teda pokial on niečo nezatajuje ((: