Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka , no tak ani neivem aky to mal byt koncert ale viem, ze take kapely nemusim, lebo ani ten podnik u nas nemam rada .. idem tam ozaj iba s tou jednou kamarakou, lebo ona by inam nesla ... no a kamarat je to dobry .. my sme sa zoznamili pred asi 6rokmi .a hned sme si sadli ..a on mne hovori vsetko a ja jemu takisto .. takze som rada, ze ho mam ... a aky kabatik si si kupila?
leerka, a aký koncert? koho? prezrad.
lerka, nejaký dobrý kamarat? Ja som TV nevidela už fajne dlho, a ked hej, tak len na skok. Ja keby som aj 10 hodín prespala tak sa za to určite hanbit nebudem, ešte by som sa aj pochvalila. Ja som bola dnes naskok v meste, som si kupila konečne kabatik, našla som si chvilu času.
a dnes nejdem nikam .mala som ist na neaky kncert , ael nemala som na to naladu ..ani to neni moj styl, tak by som tam bola asi zbytocne ...
datelinka, v BA na trhoch? či kde? ja som ešte nebola toho roku, je to tam pekne?
bingham, dnes uz nieee, a ty? zas vypadnes o jednej?
nexus, ja viem ze sa snazis, vsak ti drzim prsty, myslim na teba, ako sa ti asi dari preskakovat diery a prekazky :-)
no tak ja uz trosku lepsie ..ale naozaj iba trosku .. spala som az do obeda ..ale vobec sa za to nehanbim, lebo som bola strasne nevyspata cez tyzden, kedze som si zvykala na inu pracovnu dobu ako som bola zvyknuta ... :-) a zobudil ma radiator ..neak mi hrkotal. a to je novy ... :-D a bola som cely den zasita doma ..len som kukala telku a bola tu na nete ... a bola som vecer kupovat sladkosti k mikulasovi ... a kamarat si om na robi velke starosti sale mi pise, ze nec sa drzim a z ench nevymyslam neake somariny .. ze sa bude snazit co najskor prist aaby bol so mnou ..
no si myslim ze to bolo akuraat....viac ma to uz nebavilo :P a co vy dnes niekam idete....???? :)
datelinka...ano ano je to pravda, ovplyvnovat vlastne emocie je vsak velmi tazke...
ale snazim sa... :)
dnes bol taky upratovaci den :-) presli sme sa po meste, trochu aj na trhoch zas, stretli sme rodinu, tak som si dnes aj chlipla z teplej medovinky :-) dvakrat som lizla a uz som citila v hlave :-))) clovek nezvyknuty nic nevydrzi. mne by stacili dve deci vina abola by som asi riadne pod parou :-) a popoludni bola na navsteve sesternica, byvaju dalej a uplne neohlasene dosla aspon na skok. bolo to mile, sme si strasne podobne, uz od detstva sme si velmi dobre rozumeli vzhladom na to, ze sa casto nevidame.
leerka a tebe je dnes uz lepsie?
binghy, ty si dlho vonku nebol vcera, od druhej do stvrtej? to ti stacilo?