Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
cez den mam povinnosti, unavená sa citim, aj hlava sem tam pobolí, ale na spánok sa neukladam.... treba trocha čerstvého studeného vzduchu do izby cez balkon pustit, a aj sa rozmýšla lepšie (;
Ojka, a cez den sa ti podari zaspat? ako ti ide ucenie po troch hodinach spanku?
nexus,včera som prišla domov. Ja som strašila tu na zdraví chvílami, ale inak som si malovala krizovky,učiť som sa už nevladala, to ma čaká zasa dnes (: nejak to na mna nie a nie prist.
No tak si mal príjemný večer, hm, tak 4-5 hod nie je zasa tak málo, i ked pravda mohlo byť aj viac (:
..snazil som sa este zaspat, ale neslo to dajako...spal som zhruba od desiatej... bol som na navseteve predtym u suseda -kamosa o dva vchody dalej, pokecali sme, aj vinko popili, samozrejme ziadnu tabletku som si nedal...
aj ked som mozno spal 4-5 hodin, vies si predstavit, ako sa citim...asi..
ty si co do tej tretej robila? aj si si citala, ci kukala telku, alebo len tak lezala a cakala na spanok?
a kde si v BA , ci doma?
ahoj ojka, ja som lezal v posteli, sem tam som vstal, pobehal po byte.. blbe...s vedomim, ze idem rano do roboty...
si sa zobudila o siestej sama, ci si musela vstavat?
ahoj nexus, rada ta tu vidím, my dvaja to máme také prehodené, ja som totižto o tretej ani nespala...možno o štvrtej,.... takžde dnes to boli také 3 h spanku,... do hrašku zeleného, hrozné to s nami. (; a čo si odvtedy robil? snažil sa ešte zaspať?
ahoj ojka :)ako si dnes spala? ja ako uz tradicne, nafigu, o tretej som bol hore a uz som oka nezazmuril...
ahoj bingham, ja som len davala vtedy dobru noc vám, čo ste poobdchádzali, no a potom aj ostatným (:
fiha, tak to si bol dosť dlho vonku, aspon si sa zabavil (:
DDDDobreee raaaanko :)))))
daaatelinka....hmmm to posledne oslovenie si vaazim :DDD
ojka....ty betarka.....ze dobruuuu noc....a potom tu o pol stvrtej...ze tak teda dobruuuu ;)
hmmm este spiiite cooooooooooo ??? :)))
ja idem teraz....tak dufam ze budem mat peknu prispevkovuuu nightmare ;)
tak teda ešte raz všetkým dobrú noc a pekný začiatok víkendu (: majte sa spachtoši (;