Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
leerka, aj ja nosim podkolienky, teda nadkolienky :-)) ja mam rada kratke suknicky, tak dam na silonky este cierne nadkolienky, potom ich trochu zosuniem pod kolena, ale tak aby mi trcali z ciziem :-)
ved ja sa tiez obliekam tak,a by som nenachladla ..vdy nosim aj pancuchy aj tielko, ked sa ozimi a ese aj podkolienky pre istotu :-D a tak nato koko mam rokov ..est aj tatko niekedy poozera, co mam oblecene ..sice aj tak by som tak ostala ..ale tak to len tak preventivne ...
a to mam kade chodit ??? :DDDD
ojka jasne ze jemne....:))) a ja len tak ze to bolo take zlateee :))))
bingham, ženy musia byť, ale tak treba ich hladať tam kde nie je nafajčené, ....
nooo, a čo je na tom, že som si kupila kabaaatik? ja som sa nan tak velmi tešila. Tak ale jemne ma stísaj, dobre?
leerka tak to je podla mna už kombinacia, ktorá dorazí väčšinu ludí....
ja si len niekedy kupujem biele oblečenie, prave kvoli tomu, že ked sa umažu len trošku,tak to na nich velmi kričí
a vetrovky, kabatiky sa snažím kupovať take dlhšie, čo by mi zakrili chrbát, kríže, aby som jednoducho nenachladla mojou vinou...
Nooo ani mi nehovorte....:))) o tom dyme hnusnom........, ale ked skoro v kazdom podniku sa fajciii...a zeny musia byt....tak to niak musim vydrzat
ooojka aka si zlataa..., ze kupila som si kabaaatik...:)))))) tak by som ta teraz stisol za liicka :))))
heeej este pojdem von...., ale moc sa mi nechce :)))))
inak a najhorisa kombinacia, ktora moze byt je ked niekto fajci a este ma aj vypite .bleeeeeeee
ja ma inak tiez cierno biely karovany kabat ale ten mi pride tak do poly zadku ... a ma taky velky opasok na bruchu a velikansky limec ... a potom som si tento rok cez net objednala nad kolena kabat biely s velkymi ciernymi gombikmi .. tak som z neho nadsen a..le som ho mala prvy raz na sebe obleceny a sa mi podarilo s nim obtiret o cokoladovy zakusok a kamaratka mi chela pomoct a hovorim jej, nechaj tak, ja si to odtial dam torchu dolea ona sa zahnala a rukou mi tam urobila paradnu cmuhu ..tak som ho dala do cistiane ..ale neslo to dobre dole ..ale vidim toiba ja .kto o tom neive, si to nevsine
datelinka,dakujem a antracitova? to je aka? počujem prvy raz.
Mne vadí aj ked si ku mne vo vlaku alebo buse hačá nejaký človek, čo chvilu pobudne v tom prostredí, ja to jednoducho z neho cítim....
datelinka, no lenze ja sa uz ani nekrotim ..ja ked neco nekupim, tak to berem, ze som zbytocne sla po obchodoch .. :-D no a ja sa prezuvam v aute vzdy ..len vies zda sa mi to take disne , ze auto odparkujem pred pracou a mam to asi 10m do kanclu od auta :-) a ked pojdem domov .tak prejdem zase 10m a zse sa v aute prezujem ..len by somrada nosila do prace saty a sukne a tak .. lebo tak ako mozeme chodit ako cheme oblecene ..ale vacsinou chodia slusne baby oblecene ..aj ked ako klasika, rifle, mikiny a tak sa itez moze ..ale tak ..