Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
teeeda, devy moje, to len ja tak zaostavam s nakupovaním? kde su chlapi, nech sa aj oni pochvalia ...
pridavam sa, ani ja neznasam cigaretovy dym. mne prekaza este aj ked stojim na prechode pre chodcov a niekto vedla mna dymi :-(( blee.
ojka, pekne vyzera ten tvoj kabatik. ja mam hrozne rada kombinacie ciernej, sivej, vlnenej bielej, antracitovej :-))
leerka, mozes sa aj prezuvat do papuciek pri soferovani :-))) kup si backorky :-)
ja som si len tuto jesen kupila stvoro siat, ked dobre ratam, mam pocit, ze sa k tym z minuleho roka nedostanem :-) aj mna ked prepadne nakupna horucka, neviem kedy prestat :-) ale snazim sa krotit :-)
no ved ojka to vadiaj mne ..ze len prejdem cez nakupne centrum a smrdim .a to este do vlasom kd sa to dostane ..tak to je konice . . to nenavidim najviac asi
datelinka to asi ja osm napisala ue mam vela odevov..lebo ako pisem, ja ich uz nemam kam davat .tak si musim kupit neaku skrinu ete .. lebo som chodila po obchodoch v strdu, stvrtok aj piatok ..a ozaj som toho dost pkupila .. tricka, rolaky, vetrovku, topanky, tricka s dlhym rukavom , sal a tak .. somariny ako naramky a tak :-D to mi uz asi ozaj preskakuje .. a sukien mam vela na zimu , aj saty som si kupila , len sa musim naucit soferovat vo vysokych topankach
leerka, presne, presne, mne velmi vadí to zafajčené prostredie... aj teraz napríklad ked prebehnem cez aupark, tak čo su tam tie kaviarničky, nechapem,že tam ten zákaz ešte nie je, aby sa nefajčilo velmi zlý vzduch tam potom z toho je...
datelinka, taký jednoduchy zimny, karovany, nad kolienka, šedočierny....už som si ho dlho chcela kupiť, ale najak som nemala čas a ani naladu, na totižto nezanašam nakupovanie a také behačky po obchodíkoch....
ojka a akej je farby?no ja tiez nerada chodim do podnikov uz len kvoli tomu fajciarskemu smradu ..kedze som od toho zasmradena vzdy ... ano a sme asi naj kamarati .. podla mna , kedze si naozaj vsetko hovorime ..
ano, ojka, aky kabatik?
ja chcem ist zajtra pozriet do nakupneho centra, chcela by som nejake nohavice, k hnedemu kozenemu kratkemu kabatiku. k dlhemu kabatu vacsinou nosim suknicky, tak mam malo nohavic. ale ako ktosi pisal, aj tak mam pocit ze mam nenormalne vela odevov :-) vzdy lepsie, ako keby som nemala co na seba :-)
a este chcem pozriet nejake darceky, aj ked uz ich je... uz nemam ani prehlad, lebo vsetko hned odkladam :-)
chcela by som este jednu peknu rozpravkovu knizku, velmi vela citame, kazdy vecer :-)
bingham, kde si, ty sa nechvalis, co mas nove?
leerka, taký zimný, nad kolená, karovaný. Takže niečo ako najlepší kamarati. Hm, ja zasa nejak do podnikov vobec nechodím, asi sa vymykám priemeru.