Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham.asi som vtedy mala dobru naladu ..lebo inak by som mu od srdca povdala veci ..ale tak nechcela som byt sprosta a povdat mu neake stiplave slova :-) ...
leeerka robis chybu...takym ludom to musis hned povedat....a ked nepomoze tak kludne trosku buchni...potom to pochopia :))))))))))
ojka ved to ..toto bol novy farar :-) akurat tam prisiel a uz som sa s nim aj nezhodla ..a odvtedy ho ani nezdravim
birgham ..tak ako ja som dost temperamentny a urpimny clovek, ktory co na srdci to na jazyku ..ale tak nemohla som to prehanat ..lebo ten by si inak vypocul
leeerka toto ti povedal.....aaaa hned by som mu nalozil...., ze to rucho by mal v sakristii
fiha, tak to bol dost adrenalínový knaz, ja mám naštastie len dobre skusenosti.... Ale tak ma napadlo, ved knazi sa vo farnostiach po niekolkych rokoch predsa menia, nie?
ojka, pohadali sme sa preto, lebo som si zastavala jedneho maleho chlapca ..mal asi 6 rokov .. lebo naneho krical, pretoe nebol ten maly v kostole ..a on hovoril, ze nemohol ist, lebo ho mama nepustila a tenmaly sa ho bal ..tak som mu len povedala, ze nemusi na neho hned kricat, ze ved vidi, ze sa ho ten maly boji ..a uz to islo .. utocil na mna a tak ..a vraj rodicia musia byt "hrdi " na to, ez maju take drze decko ako som ja ..tak som povedla,a ze jasne, e rodicia su na mna hrdi, ved preco by aj nemali ..a zacal do toho splietat komunistov akraviny a nakoniec poedal, nech odidem z jeho kostola, ze ma vyhadzuje ..a ja mu vravim, to urcite ..kostol je verejne miesto .. a som mu povedala, ze idem sama .. :-D
Ojka nie ;)
ano bingham, byvam na dedine .. a chdila som sem odmalicka, kedze som tu mala babku a dedka a ked zomreli, tak somsem sla byvat do domu ..a v meste mame este byt ...
bingham, ja ano (; a ty?
leerka , jak môžem trošku vyzvedať, aj ked viem, že ma do toho ništ, prečo ste sa pohadali?
heeej teraz to neber to v zlom..., ale ked hovoris ze u nas som sa pohadala s fararom.....to byvas na dedine ????