Prečo ešte nespíte?

ojka

no jo, to treba tak, naučit sa rano vstavať, a potom aj skôr do postele líhať,... ale tak čo s nami , ked to nie vzdy ide (-:O

leerka

ojka, bodaj by som sa ja vecer zlozila do postele ..len to vidim, ze tak lahko to nebude .. kedze som vyspavala do dvanastej zase ..

ojka

leerka, ty spachtoš :D tak tomu sa hovorí božský spánok... ((-: ja začínam pochybovať, či sa tu večer vobec objavím, alebo sa hned zložím.... do postele samozrejme(;

leerka

zelam dobre rano :-D tak ja som asi tiez posluchala, kedze som si nasla v cizmach sladkosti ... a to som ani necakala ;-) nuz ale ja som dnes potiahla dlho ..zase az do obeda..tak mozem buntosit vecer ... mna tiez rano zobudil krik 3rocneho synovca , ktory zareval Mikulaaaaaaaaasssssssss !!!!!!!!!!!!!

ojka

nexus, ja som viac ako 4 hodiny v poslednom čase nepotiahla ani nepamatam,dosť blbeee....
noo, čo som tam mala? nooo, nejaku tu čokoladku a už včera spomínanie žuvačky a mandarinečky (-: hm,mnaaam....
datelinka, tak potom si to tu môžeš dať aj vytlačiť a zviazať a tak čítať, to budeš mať asi pohodlhnejšie (;
všetkým prajem inak dobruuuu chut (: a pochvalte sa mi, čo dobreho mate na obed (-:O