Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ake? že polovica dna v čudu?(;
no ved to .ze ked mozem, tak sa vyspim ..ale tak ma to aj svoje nevyhody potom ...
no jo, to treba tak, naučit sa rano vstavať, a potom aj skôr do postele líhať,... ale tak čo s nami , ked to nie vzdy ide (-:O
ojka, bodaj by som sa ja vecer zlozila do postele ..len to vidim, ze tak lahko to nebude .. kedze som vyspavala do dvanastej zase ..
leerka, ty spachtoš :D tak tomu sa hovorí božský spánok... ((-: ja začínam pochybovať, či sa tu večer vobec objavím, alebo sa hned zložím.... do postele samozrejme(;
zelam dobre rano :-D tak ja som asi tiez posluchala, kedze som si nasla v cizmach sladkosti ... a to som ani necakala ;-) nuz ale ja som dnes potiahla dlho ..zase az do obeda..tak mozem buntosit vecer ... mna tiez rano zobudil krik 3rocneho synovca , ktory zareval Mikulaaaaaaaaasssssssss !!!!!!!!!!!!!
noooo, ja dufam,že si ma nejak neobzerali , nerada byvam "stredom" pozornost... (-:O
ojka, ty sa pochval, aky uspech mal kabatik? pozerali vsetky babky? aj pan farar? :-)
nexus, ja som viac ako 4 hodiny v poslednom čase nepotiahla ani nepamatam,dosť blbeee....
noo, čo som tam mala? nooo, nejaku tu čokoladku a už včera spomínanie žuvačky a mandarinečky (-: hm,mnaaam....
datelinka, tak potom si to tu môžeš dať aj vytlačiť a zviazať a tak čítať, to budeš mať asi pohodlhnejšie (;
všetkým prajem inak dobruuuu chut (: a pochvalte sa mi, čo dobreho mate na obed (-:O
no ste tu zas toho popisali :-))) ked budem na dochodku, budem si tu citat roman na pokracovanie :-)