Prečo ešte nespíte?

leerka

ja som na automate este neskusla jazdit .. tak neviem posudit ... a jasne, ved ked jazdim kazdy den, tak sa urcite zlespujem ..a pomohla mi ta strasna situacia u nas v meste .. naucila som sa reagovat na rozne situacie .. a hlavne ma to naucilo trpezlivosti :-))
len s parkovanim to ne je neaka slava .. a ani s cuvanim ..ked ja to podla tych zrkadiel neviem .. a este aj folie mam , tak to uz duplom nic nevidim

leerka

ja mam manual .. a nebola som drza v zapche .tam som nemala byt ako ..a do protismeru by som urcite nesla .. len napr uz t oviem lepsie odpichnut z vedlajsej na hlavnu cestu , ked potrebujem

bingham

Aaaa tak predsa je tu jedna :)))) a mas automat..., alebo manual...:))

hmmm tak drzaaa si bola v zaapche coo :DDDD sa ti nemusi vyplatit :P

leerka

bingham ..neviem aky som sofer..ale minule ma brat aj s frajerkou chvalili, ze som sa velmi zlepsila ..aj kamaratka to vravela ..ale tak vies, ked tu boli kazdodenne zapchy, tak mi nic ine neostavalo a treba aj drzost sem tam

bingham

baby...baby jedny :))) sa flaaakate :)) tak idem aj ja....

leerka...presne tak....ako piiises....hmmm a uz ked sme pri tom...ako ti ide sofeeerovanie :))) mam sa mat na pozore ked pojdem do T....:)))

Datelllinka a aku hracku hmmm ??? :))) dufam ze nie ruzove putaaa :P

leeerka

ja som bola na ceste ku kamaratke , ale som to otocila po par km..lebo sa mi neak zle islo ..som sa nedokazala vobec sustredit na cestu ..tak to radsej nebudem riskovat