Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie som tu nova . chodim sem asi no intenzivnejsie asi vyse roka .. a predtym este asi polroka tak zriedkavo ... ale v lete som sem teraz malo chodila .. alebo som mala aj ine nicky :-)
a netrba sa u mna bat, len byt prirodzeny a na nic sa nehrat ..to ocenujem najviac ..a nechvastat sa
jajaaaj....nie od kedy sme....ale sem....sa niak motkaaam....som zostal nervooozny....:DDDDDD
nooooo tak je to tazkeeee s tebou :DDD co ti poviem...., clovek aby si daaval pozor co povie :DDDDD
a este otazocka.....od kedy sme chodis na toto fooorum...:)))) si tu novaaa ze :)))
neivem tak mne sa nikdy nepacili chalani, ktori boli vyskovo rovnaki, lebo sa mi zdalo, ze ked snimi pojdem vecer po meste a pojde niekto oproti, tak ma nedokaze ochranit .. a aj to je dolezite .. vies, uz len pre ten pocit
no u mna treba vediet ako na mna :-D lebo staci jedina zla poznamka a konci .. alebo uz sa mi jednoducho nepaci ..naozaj ..staci jeden cin alebo veta ...
treba...nie teba :DDD
taaak jasneeee ja si tiez myslim ze chalan maa byt vyzsi od holky....aj ked paariky su rozne...., ale ides na to spraaavne pocit bezpecia heh :DD
fuuuuu uz mam z teba straaach :))))...teba zvolit spraaavnu taktiku..., ale ne srandu si robiiim....ja proste idem....aaaa...jednoducho maaaam raad zeny no :))))
tak zase mozno on bol aj mensi .. alebo sme tak blbo stali, ze vyzeral mensi .. alebo sa mi to len zdalo .. mozno bol rovnako vysoky ako ja ..aleviem,ze tvr mal zarovno mna .. ato sa mi nelubilo .. sak chlap ma byt vyssi, nech ma zena pocit bezpecia . ze ju aj ochrani ..a nie naopak :-P
minule mi bratov kamarat povedal (asi 35rocny) ze pod je tu este volne miesto na mojom kolienku ..tak som k nemu dosla a povedala mu ..pocuj, skludni svoje rozburene hormony a uvedom si, ze aj keby si bol posledny clovek na zemi..tak by som o teba ani nezakopla ... a boli tam vsetci jeho kamarati, ktori sa tak zacali smiat ako som ho zvozila z ekonec .. no co nemal si zacinat .. a odvtedy ma nema rad :-D ale sam si za to moze
heeej co je co je !!!! :DD ja nic nerobiiim :))))) ved som pisal ze vyskou som akuraat...., len si ma zarazila ze mal 176 a bol o dost mensi od teba...:P
a ano doooobre robiis.....tak ta lubim...nedaj sa...:)))))
mal smolu ze isiel na hovado :DDDD