Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hmmmm veeelmi zaujimaveee...aj ja som si nasiel Mikulaasa :))) fakt som necakal :DDDDD
no dobre, zlatí moji, idem ja do sveta :D majte sa tu zatial pekne, sekajte dobrotu, posluchajte, nebite sa... no však vy viete (: a keby som sa dnes neukazala už, tak dlho neponocujte, nech sa vyspíte zajra do prace a do školy do ružovučka (:
hm, tomu sa hovoria naburané plány... hi (:
no tak asi nikam nejdem ..ma dojst brat s frajerkou..tak prechadzka musi pockat .. lebo to ja s nou chodim tak na hodinu a pol vzdy ..
necheme sa prekvapiť :D no tak sa chodte pekne vyvetrať, je tam vonku tak sviežo (:
ojka , asi obe vieme, ako to dopadne :-D .. preto idem radsej asi teraz von so psom ..aby som sa trohu unavila ..a snad to uz ptom pride samo na mna :-D
no vidíš, tak večer hodíš bud peknu šípku rovno do perín alebo budeš rano vstavať unavená do prace... a ja už asi viem ako to dopadne :-D
no to uz nemozem ..lebo rano vstavam do prace o neakej pol siedmej :-) a asi by mi nepreslo, keby som prisla neskoro
to jo a potom sa bude spať doobeda :D alebo ranne hrozne vstavanie (;
no nielen to ..ale hlavne to , ze nebudem moct vecer zaspat a vidim to na neaku pokrocilu nocnu hodinu potom ...