Prečo ešte nespíte?

leerka

datelinka ako si to hnusne napsiala, ze nie ze by som bola slapka :-)))) no co , ved treba vyskusat nie ? by bolo horsie, keby si bola hned s prvym a nic by si nevyskusala .. to by bolo o nicom .. treba ved zivot je kratky a uzit si ho musime

leerka

aha, tak sa ospraveddlnujem..to som fakt nevedela :-DDD hehe .. no nic .... tak ju musis zacat riesit, aby bola zuzic spokojna :-DD bingho hm? :-P

datelinka

bingham, ja nemam nejako vyhranene typy muzov, ale pravdupovediac, este som sa nikdy nezaplietla s modrookym blondiakom, tak z toho dedukujem, ze ma nejako neberu. ale zas, mozno som nestretla ziadneho takeho, co by ma oslnil :-) a to som mala dost chlapikov za ten moj kratky zivot :-)) (nieze by som slapka bola, ale nejako sa to prestriedalo)
aaa, teraz pri kratkej rekapitulacii zistujem, ze jeden blondiak bol :-))) mohla som mat tak 23 rokov....

bingham

:DDDDDDD inkooo je zenaaa....neblaaazni... a velmi zlatuckaa :)))) len ma teraz sameee povinnosti baba jedna :)))

datelinka

ojka, nevadi, ja som ani nie tak darceky chcela, ako sebe tie nohavice, ale nejako ma to nebavilo, nic sa mi nepacilo, nemali vobec moju velkost, vsetko len od 38 hore :-(( tak asi preto ma to odradilo. prejdem sa ja niekedy po meste, ked bude cas. vsak to nehori, aj tak teraz suknicky a satky nosim. to az vo februari, pojdem na sluzobku a ku kratkemu kabatiku mam len dvoje rifli, jedny biele rurky a druhe modre klasika. tak som chcela nejake elegantnejsie, lebo v dlhom kabate nebudem cestovat kamsi :-)

ojka

datelinka, ach ano, už som si to prelistovala, prečítala, nabuduce bude snáď uspešnejší "lov" na darčeky (: