Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka ako si to hnusne napsiala, ze nie ze by som bola slapka :-)))) no co , ved treba vyskusat nie ? by bolo horsie, keby si bola hned s prvym a nic by si nevyskusala .. to by bolo o nicom .. treba ved zivot je kratky a uzit si ho musime
aha, tak sa ospraveddlnujem..to som fakt nevedela :-DDD hehe .. no nic .... tak ju musis zacat riesit, aby bola zuzic spokojna :-DD bingho hm? :-P
bingham, ja nemam nejako vyhranene typy muzov, ale pravdupovediac, este som sa nikdy nezaplietla s modrookym blondiakom, tak z toho dedukujem, ze ma nejako neberu. ale zas, mozno som nestretla ziadneho takeho, co by ma oslnil :-) a to som mala dost chlapikov za ten moj kratky zivot :-)) (nieze by som slapka bola, ale nejako sa to prestriedalo)
aaa, teraz pri kratkej rekapitulacii zistujem, ze jeden blondiak bol :-))) mohla som mat tak 23 rokov....
leeerka ((((: inkognito je dievča, vysokoškolačka (;
:DDDDDDD inkooo je zenaaa....neblaaazni... a velmi zlatuckaa :)))) len ma teraz sameee povinnosti baba jedna :)))
ojka, nevadi, ja som ani nie tak darceky chcela, ako sebe tie nohavice, ale nejako ma to nebavilo, nic sa mi nepacilo, nemali vobec moju velkost, vsetko len od 38 hore :-(( tak asi preto ma to odradilo. prejdem sa ja niekedy po meste, ked bude cas. vsak to nehori, aj tak teraz suknicky a satky nosim. to az vo februari, pojdem na sluzobku a ku kratkemu kabatiku mam len dvoje rifli, jedny biele rurky a druhe modre klasika. tak som chcela nejake elegantnejsie, lebo v dlhom kabate nebudem cestovat kamsi :-)
ale ved inkognito bol chlap nie? a preco ta s nim s nou davala dokopy?
ano ano...vsimol :))) uz ma tu raz zuzic....davala dokopy s inkognitom
datelinka, ach ano, už som si to prelistovala, prečítala, nabuduce bude snáď uspešnejší "lov" na darčeky (:
nieee mam na to techniku :)))