Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie, nie ojka je stale tu,kabatik v skrini a ja sadím za PC s POHODOU , tym myslím ale učtovnícky softvér (; a s vami jedným očkom, vy lapaji...
ked raz ucitis...jmene uhryznutie...na krku....tak sa nebraaan prave som ta ulovil :DDDD
leerka, presne takych ludi mam rada, raznych, akcnych, odvaznych, asertivnych, zasadovych.... lebo aj sama som taka. ale mam kolegynu, je o 10 rokov starsia, ale to je hroza, model usluznosti, ospravedlnuje sa, cervena sa, rozprava tichym hlasom, malokedy povie nie.... normalne ma clovek pocit viny, ked sa s nou stretne. som rada, ze som sebou a nie v jej kozi.
takze vidis, bingho, vekom to nie je. starsia nie vzdy znamena aj ostrielanejsia. a niekto uz v mladom veku je priebojny a cielavedomy. ja by som sa na tvojom mieste skor bala takych zien :-))))
ked chces mozem byt aj vlk :P..., ale to by som ta potom musel zjest...a to by bola skoda....ja by som iba trosku kuuusol :DDDDD
ojka sa asi nevie vynadivat na svoj novy kabat ..tak juchvilku este nechajte :-D
a ty si vlk?
no inak asi tak ako pise datelinka .. ja teda ustrachana vonkoncom nie som ..to by ti nikto z mojho okoli ani nepoedal..prave naopak ..ako vravim, som drza, temperamentna, a nenecham si hlavne s prepacenim srat na hlavu .... a tak tak ..aby si len zahanbeny nebol :-))
ojkaaa kde si....??? :)))
datelinka....no veeed pockaj za...ik :)))
ojka zmizla? kde si?
leerka je sikulka, stihala by vo vsetkom. aby si este ty nebol zahanbeny :-))