Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak ja som to krizil... miesal a nemal som v tom chaos.....:DDDD
leerka, mas sancu, sice nemas este 30, ale aj tie dva roky su dva roky :-)) mozno sa bingham uskromni :-ň
noooo tak mladsie....nemooozem vooobec :)))
datelinka .. to je jasne, ved netreba to miesat a krizit jedno cez druhe :-DD by si v tom mala potom chaos ..ale to uz som sa nechala moc uniest :-DDD
no hej, inko raz ma, raz nema frajera :-)) oni sa schadzaju, rozchadzaju, stahuju, odstahuvavaju :-)) ale hadam bude fajn :-) happy end.
datelinka, teeeda, bude cestovka, budu nakupy (; obdivujem ludí, čo chodia radi nakupovať, ja k tomu nejak vzťah nemám...(-:O
juuuj, takze same prekazky v ceste bingham ... nepraje vam osud ..a ete ked je aj mladsia .. kedze ty si na starsie .. ccc
datelinka vies kde je probleeem...ze si nestretla mna :P
leerka, vsak ja len aby to nevyznelo, ze som skusalajedneho cez druheho. to ja som zasadova v tomto, ked nemam ukoncene jedno a uplne, aj psychicky, nezacinam dalsi vztah.
a nie som zastancom sexu bez vztahu, lebo boli aj taki, co by im vyhovoval nezavazny sex.
inkoo je zlatuckaaa..., ale za prve....je mladsia odo mna.....za druhe ma frajera......za tretie....beriem ju inak :)))))