Prečo ešte nespíte?

leerka

ty pocuj bingham a ked sme uz pri tom a ty vies aku farbu vlasov mam ja, tak daj tu tvoju .a uz pripoj aj oci,nech je to na kompletku :-DD

bingham

ojka...akaaa si zlatuuckaaaa.....zas by som tak tak jemne stisol :))) a samozrejme ze by som si dal ten kreeemes :P...a aj laskonku by som ti kupil keby si chcela :)))

bingham

leeerka na svoje vlasy som ja najvacsii odborniiik....:)))) a bez gelu by som neisiel ani vyniest smeti :)))...nemozem sa cesat na bok....mam ciiro...a to by nevyzeralo dobre :DD....takze mam to dohora....aleeee nieee moc....;)

leerka

my sme s binghamom rovnaki certi , by sme si ho obaja to cislo zasluzili ..ale kedze ty si chlap bingy..tak ti ho prenecham .. boze ja som taka dobra ... co sa zabijem? :-)

datelinka

a ty si mala kremese, ojka?
bingham, blizi sa 2666, take trochu diabolske cislo :-) to ti nevezmeme, to je presne pre teba :-))

ojka

ahoj bingham (; nooo, ja som doobedu tuná ti písala, že idem vyskušat nový kabatik, keby si sa pridal, aj kreeeeemeše by boli :D

datelinka

haha, bingham, to by kostol spadol :-))) a ake mas vlasy, ze ich nabok ceses? nemas nakratko, ako vsetci mafiani?