Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no vies co moja zlata naklikaj si stranu 40....a mozes zacat citat prispevky :DDDD
a to sme tu iba my dvaja...citim sa ako na zaciatku :DDDD
bingham, tak mi to musis objasnit :P...ja uz mam medzery v spojitosti odkedy som sem intenzivnejsie prestavala behat :P
hmm....vidim ze ta bavi anglina :DDD
nieee nemaaa....ona jedina nemusi :)))
bingham, preco ju chces ulovit? (ma hnede vlasy? haha :D )... v ostatnych diskusiach uz nemam jasno :D.
Lost - wow, to beries vazne tak lezerne tie skusky? Ts-ts-ts... a ked ich este das, tak vazne zacnem uvazovat, co je vo veci :P (padaj sa ucit! :D please, dont hate me! )
aaaa inak peknyy vecer :)
dobra vila na tvoju otazku ti odpoviem....datelinka je stale fit(musi byt na pozore)...., lebo neustale mysli kedy ju ulovim :P
datelinka, ty na co bezis, ze si tiez stale fit? :D
Dakujem :)
Ale ved, ono to nejak dopadne :D :D
Pohodaaaaa. :D:D:D
no v pohode uz som omnoho kludna,vyrovnana a tak co vsetko k tomu patri a ty mas nieco nove ci len praca?
ojka, nemaj strach o losta, on je sikulka, niekomu staci polhodinka na to, aby prelistoval poznamky z prednasok a ma to :-)
lost, vela stastia :-)
ahoj marylin, uz lepsie?
ojka a ty bez spinkat, ked sa ti ziada, lebo sa zajtra vobec nebudes sustredit :-)
ja som teraz taka cerstva, ze neviem ci vobec zaspim :-)